2777
2789

خواب دیدم. یکی اومد پشت در خونمون داداشش بود گفت فلانی(کسی ک عاشقشم)پایین منتظره دیدنته 😭😭

منم سری سری تو خونه خودمو اماده کردم رفتم پایین دیدم نیست دیدم تو خوابمم توهم زدم😭😭😭😭😭

خدایا تا کی این دوری؟😭😭😭😭

تا کی نبودنش😭😭😭😭💔💔💔

خدایت بسه خدایا برش گردون

چند شبه خابشو میبینم 

ای خدا😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

هی عزیزم وضع منم همینه دارم دق میکنم 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برش گردونه؟ 

یعنی قبلا بود ! 

دلیل رفتنش چیه؟

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
هی عزیزم وضع منم همینه دارم دق میکنم 

💔💔

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
برش گردونه؟  یعنی قبلا بود !  دلیل رفتنش چیه؟

اگه میدونستم چرا رفته ابنقد دیوونه نمیشدم 

اره بوده

اگه میدونستم چرا رفته ابنقد دیوونه نمیشدم  اره بوده

پس طرف مقابل یه آدم سمی بود که بدون در نظر گرفتن احساسات تو گذاشته رفته یعنی در واقع هیچ ارزشی برای تو قائل نشده که بهت توضیح بده 

یعنی ارزشی براش نداشتی 

و این که گذاشته رفته یعنی  دوستت هم نداشته و عشقی نسبت بهت نداشت ! 

تایپکام رو بخونی متوجه میشی 

و جالب اینجاست با توجه به تمام اینا 

تو منتظری این آدم بر گرده ! 

برگرده چیکار کنه؟؟؟

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....