2777
2789

سلام دوستان من دوشنبه قراره بستری بشم برای سقط 

بچه دومم هست و بچه اولم سزارین بودم رفتم ان تی گفت عدد ان تی بالاس ۳.۲ گفت هفته ۱۵ باید امینو بشی رفتم که امینو بشم گفت قبلش سونو میکنیم سونو کرد گفت جنین مشکل داره و باید سقط بشه دیسپلازی استخوانی داره و دست و پاهاش بشدت کوتاه نه تو اطرافیانمون همچین موردی داشتیم نه فامیل هستیم 😪😔😔 فرستادن رفتیم پزشک قانونی از اونجام دوتا پزشک فرستادن و سونو و تائید کردن که مشکل داره و هزینه رو واریز کردیم و مجوز دادن حالا قراره دوشنبه بستری بشم و از درد طبیعی بشدت وحشت دارم میشه بگید چی لازم دارم برای بیمارستان ببرم؟ایا همراه میذارن باشه؟دردش خیلی زیاده؟ بمیرم برای دل خودم و پسر بزرگم همش میاد میگه مامان نی نی رو بوس میکنم خبر نداره دیگه قرار نیست نی نی دنیا بیاد چقد بهش دل بسته بودم  اینکه طبیعی بیارم اجباره یعنی نمیشه بگم کورتاژ کنید؟

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ میشه با امینو مطمین بشی جوابش یروزه میاد امینو بده بعد

گلم دکتر گفت مشکل ظاهری هست و اصلا امینو مشخص نمیکنه گفتن امینو فقط برسی مشکلات کروموزومی این ظاهرش مشکل شدید داره 😭😭

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

عزیزم دیگه اتفاقی هست که افتاده منم تجربه سقط رو داشتم.همین که زودتر متوجه شدید خداروشکر... 

برا بستری خود پرستارا موقع بستری شدن لیست بهت میدن میری از داروخونه میخری... من که اینجوری بود... پک کامل بود وسایل مورد نیاز.... همراه فک نکنم بذارن تا موقعی که اون سقط بشه... من دو شب موندم... 

متاسفم‌انشاالله‌خدا سالمش‌روبه جاش بهت میده اگه میتونی طبیعی سقطش کن‌خطرش‌کمتره برات

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ای وای برای سلامتی و ارامشت صلوات میفرستیم عزیزم 😢

سزارین بودین دیگه طبیعی نمیشه ک کورتاژ باید کنن.

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عزیزم شما بچه اولتون سزارینه کورتاژ میشین طبیعی پایین ۷ سال از سزارین نمیشه

اخه از چند نفر اینجا پرسیدم گفتن بچه زید ۲۰ هفته رو حتی با فاصله کم باید طبیعی زایمان کنی نمیدونم که خودمم گیج شدم همش از طبیعی میترسم میگم نکنه اتفاقی برای رحمم بیفته با قرصای سقط 😔

عزیزم دیگه اتفاقی هست که افتاده منم تجربه سقط رو داشتم.همین که زودتر متوجه شدید خداروشکر...  ب ...

کاش همراه نذارن نمیخوام مامانم تو اون شرایط پیشم باشه بدتر فشار عصبی میشه و ناراحت میشن این مدت بحد کافی غصه منو خوردن😭

متاسفم‌انشاالله‌خدا سالمش‌روبه جاش بهت میده اگه میتونی طبیعی سقطش کن‌خطرش‌کمتره برات

سه سال قبل سزارین داشتم نمیدونم الان مسشه طبیعی سقط کرد یا باید کورتاژ بشم از دکترمم پرسیدم گفت بسته به نظر دکتر کشیک که بستریت میکنه داره

اخه از چند نفر اینجا پرسیدم گفتن بچه زید ۲۰ هفته رو حتی با فاصله کم باید طبیعی زایمان کنی نمیدونم که ...

نه بابا من خورم کورتاژ کردم ۱۹ خرداد به دلیل ایست قلبی جنین تو ۹ هفته پسرمم سزارین بود کی میگه برو بیمارستان خصوصی کورتاژ کن  پول خرج کنی میشه 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
ای وای برای سلامتی و ارامشت صلوات میفرستیم عزیزم 😢 سزارین بودین دیگه طبیعی نمیشه ک کورتاژ باید کنن ...

داغونم حتی تصورم نمیکردم همچین اتفاقای برام بیفته😭😭هرسری که صدای قلبشو باز میکنن انگار تو قلبم پر زخم میشه

کورتاژ فک نکنم بشید چون هفته 15هست....کورتاژ هفته های کمتر هست 5 یا 6 هفته اینا...  شما قرص به ...

اخه با وجود سزارین قبلی میشه طبیعی اورد،؟