2777
2789
عنوان

بنظرتون عشق وجود داره؟💔

217 بازدید | 33 پست

دلم میخواد یه بار تجربش کنم خواسته زیادیه؟ چرا همیشه ادمای ساده گیر ادمایی میفتن که ازشون سو استفاده بشه دلم میخواد منم علاقه واقعی رو تجربه کنم میخوام بدونم وقتی یکی عاشقته چه حسی داره 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

خیر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وجود داره و واقعا قشنگه دعا کن منو عشقم بهم برسیم داریم نابود میشیم مامانش مخالفه

خوشحالم که تجربش کردی امیدوارم زود به هم برسین عزیزم وقتی عاشق هم هستین همه مانع هارو رد میکنین مطمئن باش همه چی درست میشه ❤🥺

عشق وقعا پروسه‌ی عجیبیه یهو از یکی خوشت میاد دلت میخواد هی ببینیش ، دلت میخواد باهاش حرف بزنی دلت ...

تجربش کردم ولی اینکه کسی این حسارو به من داشته باشه رو نه از یه طرفه دوست داشتن خسته شدم 😔

ای که می پرسی نشان عشق چیست
عشق چیزی جز ظهور مهر نیست

عشق وجود داره ولی از عشق استفاده میکنن برای خودشون عشق حد مرز نداره مثل عشق شیرین فرهاد عشق لیلی مجنون🤗عشق یعنی افرینش مهر افرینش هستی دونفر در دل هم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خوشحالم که تجربش کردی امیدوارم زود به هم برسین عزیزم وقتی عاشق هم هستین همه مانع هارو رد میکنین مطمئ ...

هووف 

خداکنه همه چی درست بشه

امیدوارم توهم تجربش کنی هرچند درد داره ولی واقعا خیلی قشنگه

هووف  خداکنه همه چی درست بشه امیدوارم توهم تجربش کنی هرچند درد داره ولی واقعا خیلی قشنگه

هر کی اومد سمتم فقط بدنمو میخواست 🥲

عشق اره وجود داره خیلی هم قشنگه قشنگ تر از اون اینکه طرف مقابلت از خودت عاشق تره

فکر کنم خیلی حس قشنگی داشته باشه🙂💔