یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره کدوم شغل آراد در مقایسه با کدوم کارمندی؟!
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من همسرم کارمندن و کاملا راضیم واصلا دوست نداشتم یه شغل آزاد پر مشغله حتی با درآمد بیشتر داشته باشن که کم بیان خونه، کمتر مسافرت بریم، کمتر تو خونه باهم وقت بگذرونیم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
اگه حقوقش بیشتر یا برابر از کارمندی باشه من ازاد رو میپسندم چون کلا وابسته ب هیچکس نیستی و ادم خودتی اما خب دولتی برای کساییکه استرسین ک نرسن وام بدن یا کرایه خونه یا هرچی بهتره چون دیگه نسبت ب حقوقش تنظیم میکنه خودشو..
شوهر سابقم شغلش آزاد بود (بساز بفروش بود ) ولا خیلی سختی داشتیم ولی الان شوهرم کارمنده بانکه ...
دقیقا
تو کارمندی نظم زندگیتو داری
چی بگم والله. از نظر من شغل ثابت مثل کارمندی در کنارش آزاد.
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را