2777
2789
عنوان

طلاق به علت ضرب و شتم

273 بازدید | 16 پست

اگه یه نفر  که عقده و هنوز باکره س بخواد به علت ضربو شتم طلاق بگیره چه مراحلی داره و چقدر طول میکشه فعلا هیچ مدرکی هم نداره حالا تو فکر افتاره که مدرک جمع کنه یعنی فیلم بگیره از لحظه ضرب و شتم این مدرک حساب میشه مهریه چی بهش تعلق میگیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پزشک قانونی بره اگ کتک میخورا ولی برای توهین باید شاهد داشته باشه

یعنی باید معاینه کنن ؟

اخه میدونی میگه اصلا ردی نمیمونه بیشتر بهش سیلی میزنه میگه جاش نمیمونه که بخواد بره پزشکی قانونی

یعنی باید معاینه کنن ؟ اخه میدونی میگه اصلا ردی نمیمونه بیشتر بهش سیلی میزنه میگه جاش نمیمونه که بخ ...

فک نکنم بدون اثر فایده داشته باشه

توافقی چرا جدا نمیشی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
حتما حتما بره پزشک قانونی . مهریه هم چون باکره هست نصفش رو میتونه بگیره .. بعدشم کی زن عقدیشو ک ...

یه ادم از خدا بیخبر وحشی که به زنش میگه تو کارم اصلا نباید دخالت کنی یه ادم پس فطرت

یعنی باید معاینه کنن ؟ اخه میدونی میگه اصلا ردی نمیمونه بیشتر بهش سیلی میزنه میگه جاش نمیمونه که بخ ...

نمیشه بدون کبودی باید سر صحنه شاهد داشته باشه و زنگ بزنه ۱۱۰ بیان صورتجلسه کنن 

سلامتی و خوشبختی دخترم
فک نکنم بدون اثر فایده داشته باشه توافقی چرا جدا نمیشی

برا خودم نیست برای یکی از اطرافیانمه شوهرش وحشیه از اوناس که میگه من زنمو طلاق نمیدم برا اینکه اذیتش کنه اللنم نمیدونه که زنش قصد جدایی داره وگرنه شر بپا میکنه فعلا تو فکر مدرک جمع کردنیم که کار راحتتر پیش بره یارو خییییلی زرنگه 

باکره ینی کسی ک رابطه نداشته؟

باکره ارومیه اسم خیابونه 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞