2777
2789
عنوان

دستم بد جور بریده مهمونم دارم امشب

217 بازدید | 10 پست

روی مفصل شصتم یه بریدگی عمیق ایجاد شد بخاطر اینکه دیشب داشتم چغندر پوست میگرفتم...الان یه عالمه کار دارم اما کوچکترین فشاری به دستم بیارم زخمم باز میشه خون ازش میاد با کلی درد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینقدر این بلا سرم اومده ،، فقط یه راه داری پانسمان کنی دستکش لاتکس دستت کنی آروم آروم کاراتو بکنی

میخوای ببر کلینیک برات پانسمان کنن عالی میشه

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

اگرروغن حیوانی و روغن کنجد  داری یه پنبه بر دار؛

روغن حیوانی و کنجد رو باهم مخلوط کن و قشنگ یه قلمبه که کامل کامل روی زخمت رو بگیره  بذاررو پنبه و بذاررو بریدگی و ببندش 

بعد هم با چسب و‌پلاستیک فریزر قشنگ باند پیچیش کن که آب داخلش نره 

چند تا دستکش یکبار مصرف و لاتکس اگر داری دست کن و با کِش ماستی دور مچت سفتش کن که آب داخلش نره و کارهاتو بکن 

اینجوری هم به کارهات میرسی هم دستت ان شالله بااین روغناکه گذاشتی روش تا شب خیلییییییی بهتر میشه