🤣🤣 شما بچه ها چرا دقت نمیکنید؟ دیشب پسرم یه لیوان پر کافی میکس ریخت رو فرش گریه مو در اورد ...
دختر منم یه لیوان شکست دیشب 😑😂
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بچه های شما باز خوبه دختر من نمیدونم با چی زده تلویزیونو سوراخش کرده دوشب پیش یه تونر گرفتم ۴۰۰ صبحش بیدار شدم دیدم خالیه شکستنی تا جایی که فکرشو بکنین شکسته 😅😂
هرگز به کسی حسادت نکن : بخاطر نعمتی که خدا به او داده : زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹 🤗خدایا شکرت 🤗
بچه های شما باز خوبه دختر من نمیدونم با چی زده تلویزیونو سوراخش کرده دوشب پیش یه تونر گر ...
وااای تلویزیون و چجوری سوراخ کرده؟ ینی کلا خراب شد دیگه؟ خدا صبرت بده 🤣😭
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇