2777
2789

تو فکر اینکه فردا قرار شوهر خواهر دزد که طلاهامو دزدیده بود رو تو یه مهمونی که دعوتیم بعد مدتی باهاش روبرو میشم اعصابم خرده چقد پرو وبیعرصس با اینکه خانوادگی میدونیم دزده و قطع رابطعیم میخواد بیاد مهمونی فامیل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم تو خواب ناله میکنه تب سنج رو پا و شکمش تب نشون میده سرش خنکه شیاف براش گذاشتم ببینم نالش کمتر میشه مزخرف ترین شغل دنیا رانندگیه چرا من دلم انقد پره ک فک میکنم تب دخترم از ندیدن باباشه ی هفتس باباشو ندیده صب گفت بابا کجایی بیا امشبم تب کرده

آشپزخانه رو ترکوندم باید بیدار بمونم🥴

هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمی‌کنند..#الکسی_دو_توکویل 
دخترم تو خواب ناله میکنه تب سنج رو پا و شکمش تب نشون میده سرش خنکه شیاف براش گذاشتم ببینم نالش کمتر ...

اره عزیزم از استرس ندیدن باباش هم میشه بچه های منم کوچولو بودن بعضی موقع که خیلی بیقرار بودن تب میکردن مواظب تبش باش شیاف بزار براش لباسشو کم کن 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

پسر خالم یه غده زده کنار کلیه اش دکتر احتمال داده بدخیمه فرستادن ازمایشگاه . خیلی براش ناراحتم خیلی جوونه یه بچه دبستانی داره از فکرش خاب از سرم پرید امروز با خانمش صحبت کردم طاقت گریه اش رو نداشتم  تو رو خدا براش دعا کنید خدا به دل زن و بچش نگاه کنه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
[QUOTE=321655662]اره دقیقا  دوسال و یک ماهشه [/QUOTE پسرمنم دوسال و نه ماهشه دست تنها واقعا س ...

مادرم اینا هستن ولی بخدا شغل بدیه همش بار زندگی رو دوشمه نگرانم چون برا مریضی خیلی حساسم