تو فکر اینکه فردا قرار شوهر خواهر دزد که طلاهامو دزدیده بود رو تو یه مهمونی که دعوتیم بعد مدتی باهاش روبرو میشم اعصابم خرده چقد پرو وبیعرصس با اینکه خانوادگی میدونیم دزده و قطع رابطعیم میخواد بیاد مهمونی فامیل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرگز عقلِ سیاسیِ شهروندان را به دست هنرمندان (اهل ادب) ندهید.با ذهنیّت رمانتیک و فهمِ ناچیزی که از امرِ مهیبِ سیاست دارند درهایِ جهنم را بازمیکنند..#الکسی_دو_توکویل
پسر خالم یه غده زده کنار کلیه اش دکتر احتمال داده بدخیمه فرستادن ازمایشگاه . خیلی براش ناراحتم خیلی جوونه یه بچه دبستانی داره از فکرش خاب از سرم پرید امروز با خانمش صحبت کردم طاقت گریه اش رو نداشتم تو رو خدا براش دعا کنید خدا به دل زن و بچش نگاه کنه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻