الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
چرا نبستی عزیزم ترک چی خوردی یا از اون خوش شانسا بودی
فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی
من چون شیرخشک میدادم رژیم گرفتم سه ماهه دو سایز کم کردم و لاغر شدم ولی یه کم شکم و پهلو دارم الان که دارم ورزش میکنم صبر کن بعد از شیردهی به نظر من برای هر کاری یا حداقل بعد از یکسالگی
پس کی شرو کنم هیلی دوسدارم برم هیکلمو بسازم چرا دکترم گفت ۳ ماه بعد میتونی راسش ب عقلو ...
عزیزم بدن با بدن فرق میکنه برای من نشد شاید برای شما بشه اما ورزش های سبک رو الان میتونی بری منظور دکترت هم همین بوده احتمالا من رژیم گرفتم کالری شماری کردم یه سایز کم کردم بعدش با فعالیت های روزانه به خاطر بچه داری یه سایز دیگه هم کم شد ورزش سبک گاهی میرفتم اما ورزش شکم نه فقط در حد بالا پایین پریدن