2777
2789

بیا با هم ورزش کنیم ماهی اوزون برون😂😂😂😂

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

با شوهرم بحثم شده بود 

منم عادت دارم وقتی ناراحتم برم بخوابم بعد رفتم تو رختخواب شوهرمم اومد کنارم تو گوشیش بود منم از زیر پتو با یه چشم یواشکی نگاش میکردم یهوو منو دید دارم نگاش میکنم انقد بهم خندید که نگو 

منم نمی‌دونستم بخندم یا  برم زیر پتو 😅😅😅😅😅

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ سالم بود سرکار تنها بودم 

داداشم اومد پیشم داشتیم حرف میزدیم یه گ...وز ازم اومد بیرون چشای داداشم اینجوری شد😳

منم خجالت کشیدم از در اتاق رفتم تو خجالتمو کشیدم برگشتم بیرون دوباره یه گ ...و ز دیگه ول شد قیافه داداشم دیدنی بود اینجوری  😳😳 حالا باز یادم افتادم روده بر شدم

گفت چته توووو

من دیگه مردم از خجالت رفتم تو سرمو رو میز گذاشتم میخندیدم 

گفت من برم تا اینجا رو به خاک و خون نکشیدی

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه خاطره دارم از دوران عقدم،یه سفر با همسرم رفتیم،من تو مسافرت پریود شدم،تو ماشین جلو سوپر مارکت به همسرم گفتم برو قفسه نوار بهداشتی اونجاست از اون بنفشا بخر،رفت تو مغازه اومد بهم گفت سایزت چیه😆😆منم گفتم سایز چیه برو همونو بردار،اومد دیدم یه پوشک بچه سایز ۴گرفته آورد داد دستم،پوستش بنفش بود،نگو مای بیبی کنار نوار بهداشتی بوده،اونو میدیده،من گفتم حالا چرا ۴؟؟؟؟میگه دیدم تا ۶هست گفتم متوسطی حتما🤣🤣🤣

یه خاطره دارم از دوران عقدم،یه سفر با همسرم رفتیم،من تو مسافرت پریود شدم،تو ماشین جلو سوپر مارکت به ...

واییییییی خدا نکشتت پاره شدم 😂😂😂😂😂😂😂😂

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
۲۰ سالم بود سرکار تنها بودم  داداشم اومد پیشم داشتیم حرف میزدیم یه گ...وز ازم اومد بیرون چشای ...

😂😂😂😂😂 بادی بود و راهی داشت مگه به کسی کاری داشت

با شوهرم بحثم شده بود  منم عادت دارم وقتی ناراحتم برم بخوابم بعد رفتم تو رختخواب شوهرمم اومد ک ...

اخییییی چه قشنگ و بامزه بود بمونین برای هم عزیزمممم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

😂😂😂😂😂 بادی بود و راهی داشت مگه به کسی کاری داشت

من فقط قیافه داداشم یادم میاد خنده م میگیره فقط تعجب میکرد

آبروم رفت فک کنم با خودش گفته این انقد بیکاره اونجا تمرین باد روده میکنه🤣

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد