2777
2789

من واقعا از این کلمه   بدم میاد .... خواسم  به کافینت بگم  یه عکس بده . ع رو یادم  رف بنویسم😣 اب شدم 

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

عید دیدنی رفته بودیم خونه فامیل های شوهرم گفتم سال آیندتون مبارک باشه فک کنم نفهمید ولی دیگه لال شدم از خجالت

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبارم پسر همسایه  نوشابه  ریخت تو سرم...بچه بودیم

منم از ساختمون دو طبقه پرتش کردم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
یبارم پسر همسایه  نوشابه  ریخت تو سرم...بچه بودیم منم از ساختمون دو طبقه پرتش کردم

ای وای چیزیش نشد؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خاطره من نیست برای فامیلمونه

خودش شوهرش از این هورنی ها هستن لب ساحل داست همو بوس میکردن بعد گشت ارشاد بردشون

شوهرش از این کله گنده ها بوده گفته بگو بیان پابوس

زنه گشت ارشادیه گفته که شما ساحلو با تخت خواب اشتباه گرفتین

شوهرشو گفته حشر.یت ری.ده به بشریت چقد سست عنصرین شماها😂🤝🏻

کلا طنزه 

همین امروز رفتم میدون تره بار خرید کردم به یارو گفتم دوتا کیسه بزرگ بده من خریدامو بدارم توش کیسه داد و همین جوری داشت منو نگاه میکرد ! گفتم آقا من جای ابجیتم اون ورو نگاه کن جی میخوای ! گفت خانم اگه اشکال نداره کارتتون رو بدی 🤣🤣🤣 منو میگی اب شدم 😂😂

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

مدرسه که بودم از طبقه دوم میخواستم کوله پشتی بندازم طبقه اول دوستم بگیره من بعد برم پایین نگاه کردم کسی نبود اومدم که بندازم تا از دوم برسه اول تو بغل دوستم ناظم با سوتش اومد رد شه افتاد رو سرش از هوش رفت😵🤣🤣🤣🤣