2777
2789

هیچوقت پریودم دیر نمیشه ۱۰روز پیش آزمایش دادم منفی بود دکترم برام آمپول نشوته زدم هنوز پریود نشدم 

تاثیر آمپول هم اینطوریه که اگر حامله باشی جای جنین سفت میشه اگر نباشی زود پریود میشی 

به نظرتون مشکل من چیه ؟😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا الان اصلا پریودیام بهم نمیخورد دوماه داغون شدوم ما قبل دیر شد قطع نمیشد همش لکه بینی داشتم این ما باز برعکس پریود نشدم بی بی چکم زدم منفی بود😭

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

خیلی دل‌درد میگیرم ولی نمیشم دل دردم یهو میگیره ول می‌کنه 

شاید باردار باشی. من همه اینا سرم اومده یا بخاطر زخم رحمه یا بارداری یا تنبلی تخمدان 

کاربر چندسال قبلم به تاریخ عضویتم گیر ندین
شاید باردار باشی. من همه اینا سرم اومده یا بخاطر زخم رحمه یا بارداری یا تنبلی تخمدان 

مطمئن هستم که زخم ندارم تخمدانم هم تنبل نبود برااقدام آزمایش و اینا دادم ولی واقعا عجیبه چرا اینجوری ام