2777
2789

قدم خیلی بلند نیست ۱۷۳هستم اما دمپایی رو فرشی هم ک می‌پوشم یکم میرنه قدم بالا بعد حین کار پاک کردن سرم میخوره ب هود یا کابینت ها یا جاها دیگه 

‌سرم درد می‌کنه 😐

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺

منم خونه فامیلمون رفته بودیم بارفیکس داشت سرم خورد دوبارر اونم،درد میکردااا

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۷۳ هستم ولی راضیم😂🤦🏻‍♀️ فقط موقعی که بی آرتی سوار میشم سرم به میله میخوره ضایع میشم😅💔

چندبار خوردم تو میله اتوبوس سرم ترکیده .تو اتوبوس هم سیخ باید بشینم پاهام درازه نمیشه لم بدم 💔😤

۱۴۰۲/۱/۱ برادر عزیزم و ۱۴۰۲/۷/۷عمو جانم آسمانی شدند ...لطفاً هرکسی میخونه امضامو براشون فاتحه بفرسته ممنون 🌺
ببخشید اشتباه از من بود😅😉❤️

نه بابا جدی بلندم ؟😂😂

اینکه خودتو به فنا میدی که به قد مربوط نیست

تمرکزت پایینه که تشخیص نمیدی ایا بهت بخوره یا نه

همسر من قدش ۱۸۶هس

یه جور از بین در کابینت ها یا سردر و هود و ...

لایی میره ، کفم میبره

تا حالا هم ندیدم جایی بخوره

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه