2777
2789

دوتا دکتر بردم یکیش گفت دو هفته سوند میزاره ۱۸ ملیون 

یکی گفت دو روز سوند میزاره ظاهرشم درست میکنه ۳۰ ملیون

خیلی میرترسم اخه این عمل چاهارمه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من هم هیپوسپادیاس داشت چرا ناموفق بوده؟ از اول سوند نزاشتی؟

چرا گذاشت از اولم تنگ بود بچه موقع ادذار هلاک بود بعد کشیدن سوند دوبار دیگم عملش کرد باز تنگ میشد دیگه دکترشو عوض کردم حالا نمیدونم چکنم همسرم میگه دومی ببریم اخه میترسم میخام این کابوس تموم بشع خوب بشه مجرا الان زیر کلاهکه دکتر محبوبی بردم گفت خوبه فقط تنگی رو درس میکنم دکتر غروبی گفت این قابل قبوله اما اگه بخای میارم سر الت اخه گناه داره شاید بزرگ بشه ظاهرشو دوس نداشته باشه خجالت بکشه بچم 

نمیدونم مدوم بهتره

خب نمیتونی بری پیش یه پزشک سومی و ازش مشورت بگیری؟ مثلا بگی از بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنی؟ اگر که خیلی شک داری یه وقت از یه متخصص خیلی خوب بگیر و ازش مشورت بگیر. چون خیلی تفاوت قیمت زیاده. عجیبه