2777
2789
عنوان

اون پسری که گفتم دوسش دارم زنگ زد

593 بازدید | 36 پست

خانوما تو تاپیک قبلیم گفتم عاشق یکی شدم که دوسم نداره یا حداقل جوری رفتار می‌کنه که انگار دوسم نداره حتی وقتی دو شب مجبور شدم تو کوچه خیابون بمونم وقتی زنگ زدم گفتم بذار بیام تو پارکینگ خونتون بخوابم گفت بعداً زنگ میزنم و گرفت خوابید و براش مهم نبود . منم کل اون دو شب آواره ی کوچه و خیابون بودم . هر چقدر هم بعدش پیام و زنگ زدم جواب نداد .

چند شب پیش زنگ زد گفت گوشیمو یه جایی جا گذاشته بودم برای همین نتونستم جواب بدم . بعدم حالمو پرسید و قطع کرد

من تازه داشتم سعی میکردم با این موضوع که دوسم نداره کنار بیام ولی وقتی زنگ زد انگار دوباره عاشقش شدم 

حالا به نظرتون چیکار کنم ؟

چرا اینجوری می‌کنه ؟ یه بار هست یه بار نیست 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خودتو کوچیک کردی

مردا از زنایی که عزت نفس ندارن خوششون نمیاد

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

چرا تو‌کوچه خیابون بودی مگه خونه نداری

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
چقدر خودتو کوچیک کردی مردا از زنایی که عزت نفس ندارن خوششون نمیاد

می‌دونم ولی قلبم نمی‌خواد بفهمه . من تا یه هفته پیش باید روزی حداقل یه بار زنگ میزدم بهش تا خیالم راحت باشه الان خیلی سخته 

۱۵ تا تاپیک اول برای من نیستن