شب97 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 77 عنوان دعای میشناسید برای بچه جهت .... 101 بازدید | 7 پست سلام خانوما من پسر ۴ سال و نیمه هست ۳ بار عمل شده .بار اول که عمل شد از ترس هم لکنت زبان گرفت هم اینکه اصلا از من جدا نمیشه یعنی من حموم برم پشت در حموم میشینه تا برم بیرون خیلی خستم کرده دعایی هست برای ترس و جدایی از خودم .؟؟؟؟؟؟ 1402/09/28 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10400 ای جان عمل چی 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31601 چهارگوشه قران رو بزن تو یه کاسه اب بده بخوره دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شب97 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 77 چهارگوشه قران رو بزن تو یه کاسه اب بده بخوره همین ؟ دعای چیزی نباید بخونم
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10400 چشم الهی بگردم....تروخدا بهش این حسو بده که همیشه مراقبشی نزار این ترس و اضطراب تو بزرگیشم باهاش بمونه...از یه روانشناس کمک بگیر 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 31601 همین ؟ دعای چیزی نباید بخونم برای رفع ترس و اضطراب خیلی خوبه ، نه همین فقط ، آبشو بده بخوره اخرش دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
شب97 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 77 برای رفع ترس و اضطراب خیلی خوبه ، نه همین فقط ، آبشو بده بخوره اخرش ممنون💜💜