2777
2789
عنوان

لپ تاپ شناسا پاشین بیاین 😔

469 بازدید | 9 پست

لطفا راهنماییم کنید 🙏

یه لپ تاپ که زیاد بزرگ و سنگین نباشه

سبک و دم دستی باشه

و کارای روزمره رو بکشه

ترید و فوتوشاپ و ... بکشه

چقدر هزینشه و مهم تر اینکه چی می شناسید معرفی کنیو بهم ؟

لپ تاپ های لنوو خوبن 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ترید لپ تاپ قوی نیاز نیست ولی فتوشاپ باید سخت افزار مناسبش باشه شما ۳۰ تومن در نظر بگیر البته فقط فتوشاپ باشه با ۲۰ تومنم میشه ردیف کرد

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
برای ترید لپ تاپ قوی نیاز نیست ولی فتوشاپ باید سخت افزار مناسبش باشه شما ۳۰ تومن در نظر بگیر البته ف ...

کارای گرافیکی نیاز هست

البته نه در حد زیاد فقط در حد ساخت ویدیو های خیلی معمولی برای یوتیوب

کارای گرافیکی نیاز هست البته نه در حد زیاد فقط در حد ساخت ویدیو های خیلی معمولی برای یوتیوب

۲۵ به بالا بستگی به نرم افزار ادیت ویدیو داره که چه سخت افزاری بخواد اگه حرفه ای نباشه همون ۲۰ تومن کافیه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
داداش می تونی یه مدل لپ تاپ معرفی کنی

بودجتون چقدره

۲۰  اما خب می شه بیشترم بزارم ولی خب چیز خوب میدا بشه باهمین قیمت بهتره ولی خب اگر چیز ...

نسل 13 هست هاردش ۵۰۰گیگ هست از نوع جامد یا همونssd پرسرعت

VivoBook 15 X1504VA ایسوس - Core i5-1335U Iris Xe 16GB 512GB

اینم نسل ۱۳ هست فقط هاردش ۱ ترابایت هست