2777
2789
بگو یه چیزایی بلدم

دخترم 13 سالشه میگه خواب دیدم تو حیاط همسایه بود ک یه انباری تاریک اونجا بوده و با من بود ک یکی داشت دستشو می‌کشید میخاست ببرش و داد میزده ک کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کابوسه

تعبیری نداره

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم
دخترم 13 سالشه میگه خواب دیدم تو حیاط همسایه بود ک یه انباری تاریک اونجا بوده و با من بود ک یکی داشت ...

بچت از چیزی نترسیده؟

یا راجب چیزی با دوستاش حرف نزده

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
مثله چی سمت فیلم ترسناک اینا نمی‌ذارم بره راجب چی میخاد حرف بزنه

چ میدونم ت‌مدرسه حرفی چیزی شنیده ترسیده

بنظرم چیز خاصی نیس اگ زیاداز این خوابا دید جای نگرانی داره

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
چ میدونم ت‌مدرسه حرفی چیزی شنیده ترسیده بنظرم چیز خاصی نیس اگ زیاداز این خوابا دید جای نگرانی داره

این اولین باره ولی میگه یه خابه 3 سال پشت سر هم میبینه اونم در سال 1 بار میگه تو  خونه خودمون یه آدمایی منو بلدن کردن بودن تو دستشون منو گرفته بودن و بالا سرم دعا میخوندن 🤣