2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 24 پست

بنظرم با پولت طلای دست دوم و بدون اجرت بخر و بزار واسه وقتی خواستی جهاز بخری، اینجوری هم ارزش پولت پایین نمیاد، هم شاید تا اونموقع چیز دیگه ای واسه جهازت پسندیدی

بخر از الان ک فردا هم بری بگیری گرون میشه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبچه بودم مامانم شروع کرد بران به خرید کردن... خیلی خوب بود خیلی کمک شد وقتی عقد کردم 

چه خوب اره موقع عقد دیگه دست آدم خالی نمیشه سخت نمیشه

دختر تابستونی 🌿
اره والا هر روز داره گروه میشه 

به نظر من بخر عزیزم من برا خودم از اول عقدم خریدم دو سه سال بعدم ازدواج کردم

برا خواهرمم مامانم الان ۴ ساله خریده هنوزم شوهر نکرده ولی نگه داشته دیگه

لوازم برقی چیزی نیس خراب بشه یا از مد بیوفته، فقط حتما هم تو مغازه هم خونه اوردی تست کن تو برق بزن، همه جاشو چک کن اوکی باشه

گارانتی هم تا ۵  ۶ سال وسایل خراب نمیشه که نیاز به گارانتی پیدا کنه

یخچال و لباسشویی اینارو هم اگه جا داری بخر اگه نه بعدا بگیر

خرده ریز و چینی و پلاستیکی اینا هم که میتونی همه چی بگیری، ساده و شیک بگیر که از مد نیوفته

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز