از بچگی تو چشمش بودم ولی 4 سال پیش یه دختر دیگه ای رو میخواست و نشد و یکسال هم سر اون ماجرا افسردگی داشت. حالا که من شرایط شغلی و مالیم یه جورایی اوکی شده، رفته با خواهرم صحبت کرده نظر منو بپرسه که اگه موافق بودم بیاد خواستگاری. میخوام رد کنم کار درستیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...
به عنوان کسی که عشق اول و خیلی شدید یه نفر بودم میگم نه نکن. دیگه بعد ار اون از روی منفعت یکی رو انتخاب میکنن واسه ازدواج. دیگه انتخابشون از روی عشق و اینا نیست صرفا میگردن ببینن چی باعث میشه منفعت بیشتری از هر لحاظ براشون داشتهباشه
من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما میگی درسته. اگر میخوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصلهی خاله خشتکبازی رو ندارم.