2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کالری شماری عزیز دلم

چندتا میخوری هر روز؟؟؟؟

منم میخوام لاغر شم تا عید 

۸۰ بودم الان ۷۵ونیم دوستم رژیم و دکتر رفت اونم ۸۰ بود الان ۷۱ شده مردم از حسودی

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
چندتا میخوری هر روز؟؟؟؟ منم میخوام لاغر شم تا عید  ۸۰ بودم الان ۷۵ونیم دوستم رژیم و دکتر رفت ...

😂😂😂😂😂 

عزیزم متفاوت بود روزام یروز ۸۰۰ یروز ۱۰۰۰ یروز ۱۲۰۰ یروز ...

:)

به به خوشگل خانوم باربی خانوم 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

نبینم حوصلت بپوکه ها

😍🥰🥰❤

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
عهههه تووو😍😍

جووووون منی تو 🤗🤗❤