2777
2789
عنوان

کنکوریای ۱۴۰۳ ی سوال دارم

233 بازدید | 10 پست

سلام. من واسه کسی ثبت نام کردم حدود یک ماه پیش. کد دانش آموزی نداشت. ی سری چیزای دیگه اش هم در دسترس نبود الکی زدم ک بعدا ویرایش کنم. مث اینکه دیروز مهلت ویرایش دادن تا امشب. ولی باز نرفته کد دانش آموزیش رو پیدا کنه. بازم مهلت ویرایش میدن؟ یا فقط همین یک باره؟

مشکل ساز میشه ها! حتی ممکنه قبول هم بشه رد کنن!

تا انتهای شب دیگه ، مهلت مجدد گفتن نمیدن 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ددم وای😢 خودش اینقدر بیخیاله. میگه تا ۸ باز امکان ویرایش هست

حتما بگو تا پایان شب درست کنه ها

⭕️ امشب آخرین مهلت ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۳/ مهلت ثبت‌نام تمدید نمی‌شود

لینک خبر 

https://www.mehrnews.com/news/5969901/%D8%A7%D9%85%D8%B4%D8%A8-%D8%A2%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%85%D9%87%D9%84%D8%AA-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B3-%D9%85%D9%87%D9%84%D8%AA-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%86%D9%85%DB%8C-%D8%B4%D9%88%D8%AF

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کد دانش اموزی همون کد ملیه دیگه همین الان درسش کنه

مطمئنی؟ زمان ما ی کد دیگه بود. واسه اینم یادمه ابتدایی بود ی کارت داده بودن روش نوشته بود. الان نداره اونو😢 ینی ی موجود بیخییییالییییههه. الانم رفته با دوستاش چت میکنه. من دارم حرص میخورم ب جاش

حتما بگو تا پایان شب درست کنه ها ⭕️ امشب آخرین مهلت ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۳/ مهلت ثبت‌نام تمدید نمی‌شود ...

گلی میگم این خبر نوشته ثبت نام. میگم شاید ویرایش بازم مهلت بدن. حالا باز ی نفر نوشته کد دانش آموزی همون کد ملیه امشب اونو درست کنم ببینم چی میشه

ینی عمرا اگه میدونستم ۱۴ سال بعد کنکور خودم باز استرس ثبت نام و کنکور خواهم داشت😂 

مطمئنی؟ زمان ما ی کد دیگه بود. واسه اینم یادمه ابتدایی بود ی کارت داده بودن روش نوشته بود. الان ندار ...

کنکور برا چیشه؟ اصلا میخونه؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

میگه میخونم ولی من جز گوشی دستش نمیبینم🙄 پدرش تو این دو سال آخر اینقد خرج درس و مدرسه این کرده ب خد ...

دخترونه ؟ ان شالله ک قبول بشن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.