2777
2789

پریود هام نامنظم هست زیر دلم تیر میکشه گاهی چپ گاهی راست کمردرد شدید سردرد هم دارم الان چند روزه حالت تهوع هم پیدا کردم ۲-۳ روز قبل موعد پریودم بی بی زدم منفی شد ۱ روز مونده آزمایش دادم ۱.۲۰ بود میشه راهنمایی کنید

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اقدام کردی؟

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بتا پایین هست اما نا امید نشو بزار یه چند روز عقب بندازی بعد مجدد اگه پریود نشدی برو ازمایش بده

منم الان چند روز عقب انداختم اما  بی بی چک گفت منفی هست البته سه روز پیش حالا میخوام چند روز دیگه برم آز

ایشالله شمام باردار باشی 

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
بتا پایین هست اما نا امید نشو بزار یه چند روز عقب بندازی بعد مجدد اگه پریود نشدی برو ازمایش بده منم ...

انشالله عزیزم که باردار باشی استرس کشیدن خیلی سخته  اخه جالب اینجاست چون پریودم نامنظم هست نمیدونم الان چند روز تاخیر هستم 🤦🏻‍♀️ ولی ماه پیش ۲۳ پریود شده بودم

دنیا میگذره همونجوری که ما میگذریم
انشالله عزیزم که باردار باشی استرس کشیدن خیلی سخته  اخه جالب اینجاست چون پریدم منظم دارم نمیدون ...

بنظر من تو دوره کامل سی روزه رو در نظر بگیر اگه تا روز۳۵الی۴۰نشدی برو مجدد ازمایش

ولی نا امید نباش امید خیلی مهمه 

میفهمم چشم انتظاری چقدر سخته گلم 😞

خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞