2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا دلتون خوش. اخه شب یلدا چه مفهومی داره. قدیم خوراکیهای مختلف نبوده سالی یه بار میومده چیز میز. ماشالله الان هر روز و شبمون شب یلدا. اجیل همیشه هست. حتی تو زمستونم دیگه هندونه و پرتقال یافت میشه این از این. بعد فک و فامیل عتیقه داشته باشی که رفت و امد نداری. بقیه نزدیکا هم هر روز میبینیم. اینم از این. بعد شب یلدا قدیم تنها خوشیش که شبش به شدت برف میبارید الان بارونم نمیاد دیگه چه برسه برف. پس واقعا شب یلدا به نظرم خیلی چیز مسخره ایی. فقط باعث چشم و همچشمی و عکس گذاشتن شده 

خونه مامانم میرم ژله و کیک رو خودم درست میکنم میبرم خواهرمم تنقلاتو میخره انشالله همگی نی نی سایتیا هم یلدای خوبی داشته باشن♥♥

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
خونه مامانم میرم ژله و کیک رو خودم درست میکنم میبرم خواهرمم تنقلاتو میخره انشالله همگی نی نی سایتیا ...

مثل من کیک ژله تخمه شلغم انار پای من

برادرمم تنقلات میوه

شام مادرم 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات