2777
2789
عنوان

شب یلدا میخوام خونه تنها بمونم🥲

165 بازدید | 20 پست

سلام دخترا بخوام خیلی خلاصه بگم من شاغلم و کلا خیلی وقت رفت و آمد و...ندارم.خواهرم یه مدت با خواهرشوهرم صمیمی شده بودن،همسرم از اونجایی که خواهرشو می‌شناخت بهم گفت به خواهرت بگو با فلانی رفت و آمد نکنه بعدا مشکلی پیش بیاد تو زندگی ما بحث نشه خلاصه من گفتم و اون گوش نداد.بعدا گندش درومد که اینا باهم جلسه میکردن غیبت منو میکردن.خلاصه اینکه یه مدت زندگی من نابود شد.من اون پرسه رو رد کردم.الان با هیچ کدوم حرفی ندارم ولی مسئله ای که هست به خاطر اون دوتا نه خونه مادرشوهرم میرم نه خونه مامانم.با همسرمم تصمیم گرفتیم شب یلدا خونه بمونیم که اون دوباره نبینیم.الان مامانم زنگ زده که من تدارک دیدم بیاین ساله دیگه نیاین.خیلی غصه شو خوردم نمیدونم چیکار کنم)اینم بگم مامانم هی طرف خواهرمو میگیره همسرم از این موضوع خیلی نارحته.من چیکار کنم الان؟؟دلم برای مامانم میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینجوری که سخته قهر باشی و بری،شاید مادرت میخواد آشتی تون بده،اگه میتونی برا دل مادرت لااقل ظاهرا ...

آخه دلم باهاش اصلا صاف نمیشه،بعدشم بخوام آشتی کنم همسرم ناراحت میشه.من اصلا نمیخوام برم خونه ی مامانم که نبینمشون

همسرت هم با خواهرش قهره؟

بله ایشونم سر همین قضیه با خواهرش بحث کرده(البته اینم بگم از قبل باهم بحث داشتن،بحث شون که بالا گرفت حرفای خواهرمو بهش گفته بود و از اونجا متوجه شدم چه خبره(