2777
2789

پسرم یک هفته دیگه ۲۶ ماهش تموم میشه. یک هفته هست پوشک نمیبندم. شب تا صبح تقریبا ۹ الی ده ساعت خوابه، جاش خشکه، بعد از بیداری میگه جیش میبرم دسشویی. خواب ظهر هم دو ساعتی میخوابه، اونم خشک بیدار میشه. 

جیش رو همیشه میگفت، پی پی بیشتر وقتا حین اومدن میگه، شلوارش کمی کثیف میشه. امروز کلا تو خونه دسشویی کرده. خیلی شیطنت میکنه، از قصدی میره روی فرش اشپزخونه یه نقطه ی ثابت جیش میکنه هربار، بدو میره اونجا کارشو میکنه میخنده، میدونه من حساس شدم. 

پوشک هم دیگه نمیزاره، پرت میکنه یه طرف. نمیدونم چکار کنم واقعا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندتا ماشیناشو بردم تو  دستشویی میگفتم جیش کن خالیکنیم 

قصری هم مدل خرسه بهش میگم جیش جیش 

جیش ک داره میگم بدو جیش جیش گشنشه جیش کنیم 

چند روز40 دقیقه میبردم بعدش ساعتی یه بار میبردم 

پی پی هم وقت داره میدونیم کی هست

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

پسر اولم سه ماه این بلا ها رو سر من آورد دیگه میخواستم دوباره پوشکش کنم تا راحت شم عذر میخواهم حتی چند بار تو خونه دور از چشمم پیپی کرده بود اما ببخشید ها هر بار استخاره میزدم برای پوشک گرفتن دوباره بد میومد تحمل کردم خیییللی طول کشید خیلی اذیت کرد اما بالاخره از پوشک گرفتمش عزیزم پوشک گرفتن بچه میتونه خیلی طولانی و عذاب آور باشه به نظرم شما باید بیشتر از خودتون حوصله بخرج بدید البته پسر دومم اینطور نبود خیلی راحت تر بودم ولی اونم حدودای دو سه هفته طول کشید و یه چیزی از تجربه خودم بهت میگم بچه ها ممکنه بعد از ، از پوشک گرفتن کامل چند بار خرابکاری کنن امادگیشو داشته باش فقط تحت هیچ شرایطی بچه رو دعوا نکن

شما هم داری از پوشک میگیری؟

من دوسال وونیم بود از پوشک گرفتم. خیلی اذیت کرد برخلاف دخترم که ۳ روز طول کشید از پوشک گرفتنش. الانم که ۶ ماه گذشته. میبینی چقدر شلوارش جیش در میده یا دقیقه نود میره پی پی و شلوارش کثیف میشه. همش هم از شیطنته چون تا لحظه آخر داره بازی میکنه. میبینی شب تو خواب جیشش میگیره یه قطره هم نمیره رو شلوارش اما بیداره شاید ده بار شلوارشو جیشی کنه. همشم پرتقال و خیار میخوره

جایزه بذار براش تو دسشویی هرچی دوست داره مثلا برچسب بزنه تو دیوار دسشویی

عاشق کشیدن سیفونه، شلنگ ابم میدم دستش، اسباب بازی هم میبریم داخل. تا قبل از امروز خوب بود، حتی بیرون هم‌ میفتیم بدون پوشک. امروز منو ناامید کرد کلا. براش حالت هیجان و بازی و شیطنت داره تو اشپزخونه جیش کردن، میرم برش دارم، میخنده تو خونه از دستم فرار میکنه

عزیزم باید انقد ببریش دستشویی ک واسش عادت باشه.من تا ی هفته نیم ساعت ی بار میبردمش دستشوویی.پوشکش هم نمیکردم اصلا.بعد از ی مدت شد ی ساعت ی بار.قشنگ دستشو بگیر برید توو دستشویی.حالته دستشویی کردن بشینید بگو جیش کن.یا پی پی کن.ببخشیدا گاهی خودتم این کار رو کن ک ببینه یاد بگیره.البته من بچم دختر بود باهاش راحت بودم...

دختر من دوسه هفته ای یاد گرفت.جیشم زیاد کرد توو خونه توو اون مدت.اما ب هرحال باید پذیرفت.ب ارامش بعدت فک کن.ب شکستن غول اخر این دوران🤣

من چندتا ماشیناشو بردم تو  دستشویی میگفتم جیش کن خالیکنیم  قصری هم مدل خرسه بهش میگم جیش ...

قصری داره نمیشینه، من راضی بودم بزارم گوشه ی خونه حتی نه تو دسشویی، ننشست. اسباب بازی میبریم. پی پیشو اصلا نمیترسه خودش میگه مامان و بابای پیپی، نی نی. امروز چهاربار پی پی کرده، وقت مشخصی نداره

قصری داره نمیشینه، من راضی بودم بزارم گوشه ی خونه حتی نه تو دسشویی، ننشست. اسباب بازی میبریم. پی پیش ...

کم کم دستت میاد 

قصری هم از من حالا میشینه اوایل آب میرخت توش الان 5 ماهه گرفتم از جیش 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات