2777
2789

خواهش میکنم کسانی که کبدشون چربه فکر نکنن بهترین متخصص میتونه کامل درمانش کنه بلکه فقط میتونه کنترلش کنه قبل ازاینکه دیر بشه برای درمان اقدام کنید چه خودتون چه عزیزانتون چرا که بهش میگن مرگ خاموش و منجر به سرطان کبد هم میشه

دوم 

تیروئید رو جدی بگیرید این هم درمانی نداره و تا اخر عمرو باید قرص بخوری اما طب سنتی میاد کاملا درمانش میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاکسازی کبد فقط چاره هست...درهم برهم خوری که همون ماست سالاد نوشابه ترشی آب هست وسط غذا نخورید حداقل 2 ساعت بزارید بگذره از غذا بعد آب بخورید یا قبل غذا آب بخورید که تشنه نشید...پرکاری تیروئید هم با مصرف نمک دریاچه ارومیه حل میشه

لیورگل میخوری؟

اره و ویتامین ای و چنتا قرص چربی سوز ک توش خارمریم و...داره...نمیدونم دیگ چکارکنم...روغن رو هم حذف کردم و شیرینی و فست و فود و..نوشابه و...نمیخورم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کبد چرب گرید ۳ با طب سنتی کاملا درمان میشه فقط کمی زمانبره اما خودت متوحه تغییرات میشی

چند ماه طول میکشه یک گرید بیاد پایین من تو اقدام بهرداریم و باید سریع بیارم پایین

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
پاکسازی کبد فقط چاره هست...درهم برهم خوری که همون ماست سالاد نوشابه ترشی آب هست وسط غذا نخورید حداقل ...

همچین چیزی نیست یکی از دلایل تیروئیر سردیه بدنه و اگه ریشه ای حل نشه خوب نمیشه 

کبد چرب هم ب راحتی پاکسازی نمیشه مگه دارو بخوری اکثر مواد غذایی باعث کبد چرب میشه و اگه هر غذایی با مصلحاتش خورده بشه انسان هیچوقت دچار مریضی های بد نمیشه

اره و ویتامین ای و چنتا قرص چربی سوز ک توش خارمریم و...داره...نمیدونم دیگ چکارکنم...روغن رو هم حذف ک ...

روغن خارمریم عالیه اگه میخوای برات بفرستم اصلشو بجای خوردن قرص  فقط روغن بخور و ممونوعیات غذایی

روغن خارمریم عالیه اگه میخوای برات بفرستم اصلشو بجای خوردن قرص  فقط روغن بخور و ممونوعیات غذایی

شما طب سنتی خوندی؟ بنظرت چقد طول میکشه بیاد پایین

چند ماه طول میکشه یک گرید بیاد پایین من تو اقدام بهرداریم و باید سریع بیارم پایین

ببین اگه بخوای کامل پاکسازی کنی ۱۲۰ روز الی ۱۵۰ بستگی ب بدنتم داره من با دارو گیاهی پاکسازی میکنم ک عوارض نداره و بازگشت هم نداره