2777
2789

سلام دوستان، مختصر و ساده عرض کنم:

من با همکلاسیم هستم مدت ۸ ماهه، ایشون اروپاییه و علی رغم اختلاف فرهنگی تا الان رابطه مون رو به جلو بوده، داره فارسی یاد میگیره، تو درسام کمک میکنه، آشپزی دوست داره بر خلاف من و دستپختش خوبه، مهم تر از همه که خیلی خیلی اخلاق‌مدار و درستکار و مهربونه. باهوشه و کمی درون‌گرا. رابطه خیلی خوبی با خانواده اش داره، اهل تفریح و ورزشه، اهل خانواده است، قصدش ازدواج هست و منو عمیقا دوست داره.

با اینکه من هنوز با قانون ایران متاهلم و نتونستم جدا شم، ولی حتی اسم همسر سابقم رو نپرسیده و اصلا سوال نمیپرسه تا من نخوام بگم و قضاوتم نمیکنه، بیشتر نگران منه که از لحاظ روحی اذیتم.

داون سایدش اینه که هیچ پولی نداره، خسیس نیست ولی واقعا پول نداره، الان دانشجوعه و داره برای phd اپلای میکنه امسال و قصدش اینه دانشگاه تدریس کنه بعدش، که خب من مطمئنم میتونه، درسش خوبه. ولی خیلی خودش رو به آب و آتیش نمیزنه که از الان اضافه کار کنه و پول پس انداز کنه. نمیدونم نظرش راجع به نقش مرد و زن چیه در تهیه رفاه، ولی حدس میزنم مثل سایر غربی‌ها فقط خودش رو موظف ندونه. من دختر مستقلیم، مملکت غریب بودم چندسال تنها، درس خوندم و کار کردم ولی دوست داشتم حرکت و نگرانی بیشتری میدیدم ازش. 

خیلی دوستش دارم، وقتی باهامه حالم خیلی خوبه، سعی میکنه حالم رو خوب کنه، خیلی باشعوره و حواسش بهم هست تو جمع. 

تا الان کامیونیتی ایرانیان دانشگاهم در جریان نیستن غالبا ولی میخواستم برای آشنایی الکس با فرهنگ ایران تو خونه ام شب یلدا بگیرم و یکسری‌ها رو دعوت کنم. یکم دودلم که چطور پیش بره.

موضوع دیگه هم اینکه همسر سابقم رو دوسال و نیمه ندیدم و حالا قصد برگشتن و دیدار من رو کرده، مطمئن نیستم هنوز کاملا بهش از لحاظ احساسی ایمن باشم، میترسم خدشه ای تو رابطه ام با الکس وارد بشه. ما عاشقانه ازدواج کردیم و اون هنوز دوستم داره. سیاهی بینمون بسیاره و ترمیم نمیشه ولی هنوز انگار در دلم نمرده کاملا و این منو میترسونه.

اگه شما بودید چه میکردید؟ 

رابطتون رو با الکس علنی میکردید و با قلبی مطمئن به این رابطه عمق میدادید؟

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل جدایی از شوهر سابقت چی بود اگه دوس داری بگو

پیچیده است، علت واضحی نداره. بعد مهاجرت افسرده شد و دیگه منو زندگی رو نخواست و منم اصرار نکردم. رفتم ی شهر دیگه درس خوندم. ولی اون وقتی از چشمم افتاد که بخاطر بیماری و درگذشت پدرم نیومد و بااینکه ادعای دوست داشتن داشت باهام سرد شد و قلبم رو شکست. 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
پیچیده است، علت واضحی نداره. بعد مهاجرت افسرده شد و دیگه منو زندگی رو نخواست و منم اصرار نکردم. رفتم ...

الان خودتم ایران نیستی درسته؟ سعی کن یه ایرانی پیدا کنی و باهاش ازدواج کنی مرد خارجی به روحیات ماها نمیخوره ما شخصیت حمایتگر میخایم مردایه خارجی اینجوری نیستن و زن و یه ماشین میبینن

من فقط نگران این شدم که شوهر سابقت طبق خصلت ایرانی بودنش و حسادت و غیرتی که دارن  وقتی بفهمه که تو با الکسی دوباره فیلش یاد هندوستان کنه ... خدا کنه که تو این دوسال خوشگلتر و جذاب تر از قبل نشده باشی که یه وقت دوباره بخوادت 

ولی به نظرم تکلیفت رو حتما باهاش روشن کن در حال حاظر تو زن رسمی اونی و می‌تونه به جرم خیانت ازت شکایت کنه البته اگر بتو ایران باشه 

فقط یه سوال ازت بپرسم ببخشید شاید یه کم خصوصی باشه  رابطه تو با الکس تا چه حده؟با هم رابطه جنسی هم داشتید ؟

الان خودتم ایران نیستی درسته؟ سعی کن یه ایرانی پیدا کنی و باهاش ازدواج کنی مرد خارجی به روحیات ماها ...

من پارتنر ایرانی هم داشتم ولی جمله آخرت درست نیست.

لطیفتر و با ملاحظه تر از ایشون ندیدم‌‌. مردای ایرانی مهاجر ۶م حمایتگر به معنای سنتی اش نیستن. همه اینجا به برابری اعتقاد دارن، حداقل خارجیا در همه مواقع این اعتقاد رو حفظ میکنن نه صرفا جایی که به نفعشونه.

اینجا واقعا نمیتونی کسی رو پیدا کنی که ازت مراقبت کنه و یکطرفه ستونت باشه‌. 

بهش بگو با الکسی و طلاقتون رو رسمی کنید لطفا

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

زندگیت چقدر شبیه سریال ها هست

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"