2777
2789
عنوان

کسایی که در جریان یار خارجی من هستن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 54 پست
زندگیت چقدر شبیه سریال ها هست

دقیقا، شبیهه رمان و سریال هست. منم باور نکردم، حالا شاید به خاطر قلمی که دارن باشه لحنشون عین نویسنده هاس

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارتنر ایرانی هم داشتم ولی جمله آخرت درست نیست. لطیفتر و با ملاحظه تر از ایشون ندیدم‌‌. مردای ای ...

در کل ایشون حتی پولم نداره که بتونی راحت زندگی کنی. اگه اقامت داری بهترین پسرا و مردا تو ایران خواهانت هستن  به هر کیسی راضی نشو از سر تنهایی

دقیقا، شبیهه رمان و سریال هست. منم باور نکردم، حالا شاید به خاطر قلمی که دارن باشه لحنشون عین نویسند ...

من باور کردم ولی واقعا نسبت به اکثر آدما فرق داره

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

من فقط نگران این شدم که شوهر سابقت طبق خصلت ایرانی بودنش و حسادت و غیرتی که دارن  وقتی بفهمه که ...

ممنون از نظر دقیقتون.

همینطوره، من همیشه براش زیباترین بودم و همیشه از دیدن من میترسیده که نتونه تحمل کنه در برابرم.

ولی تا اینجام که کاری نمیتونه بکنه، ما رسما separated هستیم. ولی ی سوال: ایران چطوری میخواد ثابت کنه و شکایت میشه کرد اصلا؟ حکم چیه؟

بعد ایشون خودش بمن گفت برو دیت کن آزادی! حالا الان ادای آدمای غیرتی رو در میاره که چیزیه که نداره. وقتی همخونه مرد گرفتم براش مهم نبود و پیشم بود، وقتی رفتم که برم شهر تنها با مشورت با خودش بود. وقتی داغدار برگشتم میدونست چقدر نیاز دارم بهش و نیومد! 

در جواب سوال آخرتون من و الکس نصف هفته رو با هم زندگی می‌کنیم. 

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته

من اگر بودم تا قبل از طلاق رسمی، با الکس آشنا نمیشدم... بنابراین الان نظری ندارم وسط این هرج و مرج...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ب نظرم بلاگر شو استعدادشو داری

من اینستا ندارم و نخواهم داشت💀بخاطر پارتنر خارجی میگید؟ :))

"آخ چه میشد که بال‌هایی داشتم تا از زمین بلند میشدم و در پی خورشید درون فروغی جاودانه جست میزدم"      فاوست-گوته
بهش بگو با الکسی و طلاقتون رو رسمی کنید لطفا

من بهش میگم اومد. تا الان هم بهش هینت دادم که با کسیم. هرچند مستقیم نگفتم که در دادگاه علیهم استفاده نکنه.

خواهرم طلاق نمیده

ممنون از نظر دقیقتون. همینطوره، من همیشه براش زیباترین بودم و همیشه از دیدن من میترسیده که نتونه تح ...

اره متاسفانه می‌تونه شکایت کنه کافیه یه عکس ازت داشته باشه و یا یه فیلم ....

امیدوارم هیچ وقت کارت به اینجاها نکشه که معمولا حکم ایران برای زن خاعن خیلی وحشتناکه 

ولی من اصلا دید مثبت نسبت به همسرت ندارم کاش قبل از علنی کردن  رابطه عاشقانه با الکس اول تکلیفت رو با همسرت مشخص میکردی 

در کل ایشون حتی پولم نداره که بتونی راحت زندگی کنی. اگه اقامت داری بهترین پسرا و مردا تو ایران خواها ...

اقامت دارم و خواهان هم زیاده.

تجربه رابطه با ایرانی هارم داشتم

از سر تنهایی نیست. تو تاپیکهای قبلیم هم گفتم که از اول برام جذاب بوده.

پول نداره ولی خوب تحصیلات بالا داره و پول در میاد.

خودم هم کار میکنم. ولی دوست داشتم تحرک بیشتری میدیدم ازش. 

ممنون از نظر دقیقتون. همینطوره، من همیشه براش زیباترین بودم و همیشه از دیدن من میترسیده که نتونه تح ...

ولی میدونی که اگر طلاق نگرفته باشی حتی اگر به زبان بگه تو آزادی  حتی اگر این مدت با هم زندگی نکرده باشید هم اگر اثبات کنه که رابطه جنسی داشتی طبق حکم ایران شما زنا کردی و شامل اشد مجازات میشی

مسلمون هستید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
ولی میدونی که اگر طلاق نگرفته باشی حتی اگر به زبان بگه تو آزادی  حتی اگر این مدت با هم زندگی نک ...

اثبات رابطه جنسی کاریه که از عهده ایشون بربیاد؟