2777
2789
عنوان

چی بگم

61 بازدید | 8 پست

هرکی به مامانم میگه عروسش کن به خنده میگه بردار یکی رو بیار !

انگار من چطورمه 

جالب اینجاست تا اینجا بدون مزاح کلی خواستگار متفاوت داشتم 

بعد اینکه الان باز یکی بهش گفت

گفتش پسربچه ایم نیست عروسش کنم

ارتام کوچلوهم اینو نمیگیره گفته زشته نمیخوام دخترتو!

بعد خندید

بعد الان ناراحت شدم 

گفت که لوس نشو مامان من شوخی کردم از بچه اییم تو ناراحت میشی گفتم از بچه نه از تو !

بعد گفت تو زودرنجی فلانی من چیزی نگفتم 

خدایا یعنی یه ده دقیقه ایی تو فکرم جلوی مردم اخه چرا گفتی بچه اینو به دخترم گفته با شوخیاش هوفففف

اول اینکه عصبی نشو ریلکس باش گور بابای همه

دوم با لحن ارووم براش توضیح بده

بهش بگو تو باید منو ببری بالا،وقتی کسی میگه چرا ازدواج نمیکنه بگه تا خدا چی بخواد،یا بگه انشالله یا بگه درس میخونه و ....

بگو با این حرفا منو حقیر میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه عصبی نشو ریلکس باش گور بابای همه دوم با لحن ارووم براش توضیح بده بهش بگو تو باید منو ببر ...

میخنده میگه شوخیه جدی که نیست راستم میگه شوخ طبعه مامانم از ته دلش نیست کلا رو فاز ادا شوخی خنده متلکه مامانم برا همه اینه 

ولی مردم که نمیدونن شوخیه

میگن بدبخت دخترش منتظر شوهره و حتما غصه میخوره 

نمیدونن من راضیم و بعدم خواستگار دارم 

بابا بحث ازدواج نیست  بحث اینه جلو مردم کلمه زشت رو نمیگفت من از خواستگار ناراحت نشدم

میدونم به دل نگیر شوخی کرده باهات اما جدا زن‌ داداشم بشی خوب میشه🤗

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم