2777
2789

جوری که خیلی خوشمزه شه

با جزئیات بگید لطفا🥰

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂

مخلوط گوشتش مهمه

قلوه گاه و راسته و دنبه چرخ شده

پیاز رنده و اب گرفته شده

نمک و فلفل سیاه

مخلوط میکنم با روغن کم سرخ میکنم

همه عاشق کباب تابه ای های منن همش میپرسن چجوری درست میکنی میگم گوشت و پیازه باورشون نمیشه😕

پزشک عمومی

مخلوط گوشتش مهمه قلوه گاه و راسته و دنبه چرخ شده پیاز رنده و اب گرفته شده نمک و فلفل سیاه مخلوط ...

به این ترکیبی که ایشون گفتن، سماغ هم‌ اضافه می‌کنم. 

روغن خیلی کم، در تابه رو می‌ذارم آب می‌ندازه. کم کم آبش خشک می‌شه و برشته. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مخلوط گوشتش مهمه قلوه گاه و راسته و دنبه چرخ شده پیاز رنده و اب گرفته شده نمک و فلفل سیاه مخلوط ...

روغن و نمک و فلفل رو از همون ابتدا میریزید یا وقتی اب پس داد؟

بالاخره بعد از هففففت سالی که راحت هم نگذشت من و عشقم بطور رسمی مال همدیگه شدیم و اِسممون رفت توی شناسنامه ی همدیگه(: هفت سالی که سرشار از عشق و صبر بود🫂 ۳ سال اول رو من برای بهتر شدن موقعیت و شرایطش صبر کردم و ۴ سال اخر رو اون، تا رضایت پدرم رو بگیره(: وقتی ثمره ی این هفت سال عشق و صبر رو به شکل یه حلقه ی خوشگل💍 هرروز میکنی توی انگشتت حس خیلی قشنگیه🥰 این حس قشنگ رو برای تمام عاشقان ارزو میکنم💞 من درکتون میکنم که گاهی چقدر سخت میشه🫂
به این ترکیبی که ایشون گفتن، سماغ هم‌ اضافه می‌کنم.  روغن خیلی کم، در تابه رو می‌ذارم آب می‌ند ...

ببخشید من تازه نامزد کردم شاید سوالم زیادی ابتدایی باشه ولی خب تازه دارم یاد میگیرم، کل این مراحل در تابه رو میزارین یا وقتی اب انداخت دیگع درشو برمیدارین؟

این غذا از اون چیزاست که همه فکر میکنن خب اینکه کاری نداره همه میتونن،ولی خیلی کم پیش میاد واقعا خوشمزه از آب در بیاد،

شما احتمالا خیلی با علاقه و‌حوصله درست میکنید اونه که خوشمزش میکنه

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
روغن و نمک و فلفل رو از همون ابتدا میریزیذ یا وقتی اب پس داد؟

چی شد🤨

نمک و فلفل رو ک با گوشت مخلوط میکنم

تابه رو یکم چرب میکنم با روغن بعد مخلوط گوشتمو شکل میدم میذارم کم کم سرخ شده

پزشک عمومی

من نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو با پیاز بزرگ رنده و آبگیری شده و یک دونه سیر بزرگ رنده ریز شده و یکم ادویه مثل زردچوبه فلفل سیاه پاپریکا،خیلی کم دارچین،زنجبیل و سماق و یه قاشق آرد نخودچی رو ده دقیقه ورز میدم و حالت چسبندگی پیدا میکنه و گهواره ای مثل حلوا که شد میزارم تو یخچال بمونه سه ساعت.

بعد کف ماهیتابه رو چرب میکنم و پهن میکنم توی ماهی تابه.

اول شعله متوسط که جمع کنه خودش رو و بعد کم میکنم و آب میندازه و بعدش گوجه رو میبرم میزارم روش و آب گوجه میره داخلش و کم کم بر میگردونش و با هم مزه دار میشن و با برنج ایرانی کته شفته و ماست خیار میخوریم

این غذا از اون چیزاست که همه فکر میکنن خب اینکه کاری نداره همه میتونن،ولی خیلی کم پیش میاد واقعا خوش ...

اره شاید

خودم عاشق آشپزی ام اکثر غذاهام بجز یه چندتا مختصر خیلی خوبه

مثلا قورمه سبزی هام افتضاحه😁

پزشک عمومی

ببخشید من تازه نامزد کردم شاید سوالم زیادی ابتدایی باشه ولی خب تازه دارم یاد میگیرم، کل این مراحل در ...

نه تا آب داره درش بسته‌اس. البته معمولا تو تابه رژیمی درست می‌کنم، ولی تو تابه معمولی هم همین‌طوره.  بعد چک می‌کنم آبش که خشک شد، درش رو باز می‌ذارم تا برشته بشه. برمی‌گردنم، سمت دیگه‌اش هم برشته شه. 

ادویه و پیازم از اول می‌ریزم. می‌ذارم یه ساعتی تو یخچال بمونه و مزه بگیره. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم
این غذا از اون چیزاست که همه فکر میکنن خب اینکه کاری نداره همه میتونن،ولی خیلی کم پیش میاد واقعا خوش ...

نامزدم برای اولین بار میخواد دست پختمو بخوره غذای مورد علاقش کباب تابه ایه میخام براش درست کنم ، یبار درست کردم خیلی معمولی شد

عزیزم گوشت چرخ کرده رو زردچوبه و کمی ادویه و نمک و فلفل بزن یه پیاز رو جدا رنده کن آب رو بگیر و مخلوط گوشت کن من کمی آویشن و سبزی خشک معطر محلی میریزم و حسابی ورز میدم و هی تو ظرف گوشت و مخلوط رو برمیدارم و محکم به ته ظرف میکوبم اینکار باعث منسجم شدن مخلوط میشه که تو سرخ کردن وا نره مواد بعد هم تو روغن و یا روغن زیتون سرخ می‌کنم در آخر هم سس گوجه و یا گوجه سرخ کرده با آب نارنج درست میکنم عالی میشه 

اره شاید خودم عاشق آشپزی ام اکثر غذاهام بجز یه چندتا مختصر خیلی خوبه مثلا قورمه سبزی هام افتضاحه😁

منم انقدر همیشه مشغولم و باعجله آشپزی میکنم غذاهام هر دفعه یه طعم داره 😅🤦🏻‍♀️

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.

پیاز رو رنده کن و آبش رو خوب بگیر

با گوشت و یه مقدار سیر و نمک و فلفل و خیلی خیلی کم زردچوبه ورز بده

بعدش کف ماهیتابه رو چرب کن و کبابا رو داخلش بذار.

بعدش بذار اب بندازه و با آب بپزه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂