من نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو با پیاز بزرگ رنده و آبگیری شده و یک دونه سیر بزرگ رنده ریز شده و یکم ادویه مثل زردچوبه فلفل سیاه پاپریکا،خیلی کم دارچین،زنجبیل و سماق و یه قاشق آرد نخودچی رو ده دقیقه ورز میدم و حالت چسبندگی پیدا میکنه و گهواره ای مثل حلوا که شد میزارم تو یخچال بمونه سه ساعت.
بعد کف ماهیتابه رو چرب میکنم و پهن میکنم توی ماهی تابه.
اول شعله متوسط که جمع کنه خودش رو و بعد کم میکنم و آب میندازه و بعدش گوجه رو میبرم میزارم روش و آب گوجه میره داخلش و کم کم بر میگردونش و با هم مزه دار میشن و با برنج ایرانی کته شفته و ماست خیار میخوریم