2777
2789
عنوان

چقدر مزخرفه نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 29 پست
حق داری  مردم مشکل دارن عوض اینکه بذارن مشکل طرف حل شه بیشتر نمک رو زخم میپاشن

ببیین من با دختر خالم دعوا کردم اومدم تاپیک زدم

عوض اینکه حال منو درک کنن طرف دختر خالم رو گرفتن درحالی که اصلا دختر خالم رونذیدن

💍♥ i said yes 

ببیین من با دختر خالم دعوا کردم اومدم تاپیک زدم عوض اینکه حال منو درک کنن طرف دختر خالم رو گرفتن در ...

اینجا همه جور ادمی هست عزیزم بیخیال شو بنظرم کلا باید بریزیم تو خودمون به کسی چیزی نگیم بهتره

بالاخره منم به عشقم رسیدم:)🥺😍     خیلی دوست دارم زندگیم°•M•°💓🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اقلا دیگه با کسی زیاد بحث نمیکنم چون ادم حساب نمیکنم هرکسی رو

دقیقا👌

سلام عزیزم، مشکل شمارو دوستم داشت حتی بعدعروسی  سه ماه هیچ کاری نتوانستن کنند.. گفت توسل کردم.. ...

سلام گلم

دعاکن منم بتونم عزیزم خیلی حس بدیه 

تاپیک زدم دوستان داشتن خوب راهنماییم میکردن هنوز بقیه شون رو نخوندم نی نی سایت تعطیل کرد تاپیکم رو

استاتر اگر این پیام و می‌خونی برام دعا کن منم به عشقم برسم واقعا حالم بده.دوروزه همه زندگیم شده گریه.تو به عشقت رسیدی برام دعا کن خواهش میکنم

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
سلام در رابطه با موضوعی ازتون سوال داشتم درخواست دوستی فرستادم ممکنه قبول کنید

سلام بله عزیزم قبول کردم

استاتر اگر این پیام و می‌خونی برام دعا کن منم به عشقم برسم واقعا حالم بده.دوروزه همه زندگیم شده گریه ...

الهییی عزیزم حالت رو درک میکنم اگه دوتاتون همو بخوایین مطمئن باش بهم می رسید شککک نکن

منم بعد 6 سال بهش رسیدم نذر کردم خدا به زندگیم نگاه کرد

تاپیکی که گفتم به عشقم رسیدم رو بخون نوشتم ک چه دعاهایی و چه نذر هایی کردم مطمئن باش جواب میگیری

انشاءالله که به حق امام حسین میرسی بهش برات دعامیکنم حتمااا قربونت برم نگران نباش

الهییی عزیزم حالت رو درک میکنم اگه دوتاتون همو بخوایین مطمئن باش بهم می رسید شککک نکن منم بعد 6 سال ...

مرسی عزیز دلم یه دنیا ممنون

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
اعلان پذیرفتن درخواست دوستی برای من نیومده لطفا دوباره امتحان کنید 

باشه عزیزم

دوباره درخواست دادی قبول کردم