2777
2789
عنوان

مادرای باردار لطفا کمکم کنین

111 بازدید | 23 پست

من امروز متوجه شدم 5 هفته حاملم ناخواسته باردار شدم . پریودم 7 روز عقب افتاده رفتم ازمایش و سونو گفتن حامله ای. الان خیلی خیلی ترسیدم چون دو هفته قبل رفتم پروتین تراپی مو ک میگن واسه بچه ضرر داره. دکترم گفت اگه اثر گذاشته باشه احتمال سقط هست.چون هم دلم تیر میکشه هم کمرم کسی چیزی میدونه چیکار کنم خیلی استرس دارم

من ۲۴روز بعد موعدم بی بی و از مثبت شد تا قبلش منفی میشد ی روز عصر رفتم لیزر و از لیزر برمیگشتم بی بی خریدن فوری اومدم خونه زدم که هر دو خط قرمز شد تازه کارتین و تتو هم زده بودم ی هفته قبلش الانم ی دختر وروجک کنارم خوابیده😅

ی مامان کوچولو دهه هشتادی🤪💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسپر به خدا

اگه خدا بخاد هیچیش نمیشه

سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده   
من ۲۴روز بعد موعدم بی بی و از مثبت شد تا قبلش منفی میشد ی روز عصر رفتم لیزر و از لیزر برمیگشتم بی بی ...

وای خدا خیرت بده ک از تجربت گفتی بخدا دارم سکته میکنم. امروز ی بشکه اشک ریختم

وای خدا خیرت بده ک از تجربت گفتی بخدا دارم سکته میکنم. امروز ی بشکه اشک ریختم

نه باباااا تازه من تا ۸ماهگی رانندگیم میکردم😅😅تازه گاهی قلیونم میکشیدم بنظرم تا خدانخواد برگی از درخت نمیوفته قدیمیا این همه کارمیکردن هیچیشون نمیشده

منم لیزر هموروئید کردم الان پسرم کنارمه

خبر داشتی بارداری رفتی لیزر یا بیخبر بودی؟ من میخاستم سال دیگه باردار شم و اسه همین میخاستم کلی ب خودم برسم بعد باردار شم باشگاه میرفتم مو صاف کردم😭

نه باباااا تازه من تا ۸ماهگی رانندگیم میکردم😅😅تازه گاهی قلیونم میکشیدم بنظرم تا خدانخواد برگی از د ...

از رانندگی ک نگم 3 روز پیش ماشبنو انداختم تو چاله. اونجا هم نزدیک بود باز سکته رو بزنم. یعنی ندونسته این ماه هزارتا کار انجام دادم. دیروز تو باشگاه یکساعت و نیم وزنه زدم😭😢😥

از رانندگی ک نگم 3 روز پیش ماشبنو انداختم تو چاله. اونجا هم نزدیک بود باز سکته رو بزنم. یعنی ندونسته ...

نه دیگه باشگاه نرو و کلاهرکاری برات استرس میاره انجامش نده