2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود با وجود کیست تخمدان تا چند روز طبیعیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1852 بازدید | 19 پست
اره دکتر گفت تخمک خوب نداری ،منم گفتم بزار۶ ماه اقدام کنم حالا بدون دارو نشد بعد میرم دارو بده،ک ماه ...

ای بابا حتما خیلی اذیت شدی الان بچه نداری ؟؟

فک کنم چون تخمکت ضعیف و کوچیک بوده سقط شده 

من فک میکردم با فولی کوچیک بارداری انجام نمیشه 

دیشب دردم بیشتر شد گفتم پری میاد اما نیومد همش خونابه هیت و لک قهوه ای نکنه کیست داشته باشگ

م ک کیست دارم اصن خونریزی ندارم شاید باردار شدی و بهش اسیب زدی یا تست بارداری بده یا سونو بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا حتما خیلی اذیت شدی الان بچه نداری ؟؟ فک کنم چون تخمکت ضعیف و کوچیک بوده سقط شده  من ف ...

نه ندارم🥺ولی یه مامایی میگف حتما فولی بالای ۱۶ داشتی که شدی،باز نمیدونم ،شوهرمم یه ذره ضعیف هست حالا نمیدونم مشکل از کی بوده دقیقا

نه ندارم🥺ولی یه مامایی میگف حتما فولی بالای ۱۶ داشتی که شدی،باز نمیدونم ،شوهرمم یه ذره ضعیف هست حال ...

ان شاالله ب زودی مامان میشی 

شاید رشد کرده و خودت نمیدونی