2777
2789
عنوان

یعنی کی طلسممون کرد؟ 😐

229 بازدید | 25 پست

من وشوهرموطلسم کردن

مال شوهرم سنگینه

وچشم زخم هم

هروقت یکم اکی میشیم سرریع دعوامیکنیم

کلا میکه برونمیخامت

اتاکیجـــــا شمـــــالی     😍😍تویی ک مِه جان وجهانی دلبرمازندرانی

ب دعا و طلسم اعتقاد ندارم برین مشاور 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشب سرمشاوزدعواکردیم 

ذکر یا علی زیاد بگو روزی حداقل پونصد تا ، تو بهبود روابط زیاد اثر داره

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              
ذکر یا علی زیاد بگو روزی حداقل پونصد تا ، تو بهبود روابط زیاد اثر داره

خییییلی ذکرمیگم پوف

خییییلی ذکرمیگم پوف

هعی یالان دنیا

اگر به قرآن اعتقاد داشته باشی متوجه میشی خدا هم تو قرآن اسم طلسم رو آورده که برا جدایی زن و شوهر میگ ...

بعدشم گفته بمن توکل کنین

@sahereshab سلامم عزیزمم خوبیییی‍

سلام گلم مرشی ممنونم شکر شما خوبی

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

سلام گلم مرشی ممنونم شکر شما خوبی

یادته گفتم رفتم دعانویس طلسم باطل کنم. رفتم ولی هیج فایده نداشت بیخیال شدم دیع سمتشون نمیذم