2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا از اسنپ چیزی نخریدم ولی اوکالا اینجوریه که یه کد واسعت میاد تا وقتی وسیلت رو گرفتی کد رو به اون شخص میگی تا کد رو نداشته باشن نمیتونن تحویل دادن رو ثبت کنند 

اگه اسنپم اینجوری باشه نمیتونه همچین کاری کنه

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
تا حالا از اسنپ چیزی نخریدم ولی اوکالا اینجوریه که یه کد واسعت میاد تا وقتی وسیلت رو گرفتی کد رو به ...

ديجي كالا هم كد داره

ولي اسنپ نداره من خيلي تا حالا گرفتم از اسنپ نون شيريني دارو سوپر

اين سري اينجوري شده فقط

زنگ زدم  از ديشب تا الان هنوز ميگه داريم پيگيري ميكنيم

پس صبر کن .اگه خبری نشد دوباره فردا به پشتیبانی  بزن.دیگه به پیک زنگ نزن

و خدایی که در این نزدیکی ست...لای این شب بوها....پای آن کاج بلند..روی آگاهی آب ...روی قانون گیاه
پس صبر کن .اگه خبری نشد دوباره فردا به پشتیبانی  بزن.دیگه به پیک زنگ نزن

به پيك زنگ نزدم ديگه

اصلا جواب نميده

شماره ام هم اون شماره اي نيست كه ثبت سفارش كردم ولي رز نميداره

خيلي عجيبه

ديجي كالا هم كد داره ولي اسنپ نداره من خيلي تا حالا گرفتم از اسنپ نون شيريني دارو سوپر اين سري اين ...

اینجوری باشه که به درد نمیخوره همین یه مورد بی اعتمادی میتونه باعث بشه دیگه ریسک خرید نپذیزی باید با همچین سیستم حداقل پشتیبانی خوبی داشته باشه

اونم جواب نمیده تکلیفش معلومه ، از قصد نیاورده

اینجوری باشه که به درد نمیخوره همین یه مورد بی اعتمادی میتونه باعث بشه دیگه ریسک خرید نپذیزی باید با ...

منم احساس ميكنم دزدي خواستن بكنن

وگرنه تماس با پيك و داروخانه اينقدر نبايد طول بكشه

منم احساس ميكنم دزدي خواستن بكنن وگرنه تماس با پيك و داروخانه اينقدر نبايد طول بكشه

پبگیری چی دارن میکنند اینهمه ساعت ، وقتی سیستمت جوریه که بدونه دخالت مشتری ثبت میشه و باید بهت اعتماد کنه وقتیم میگه جنسم رو نیاوردن پس توام نباید منتظرش بذاری باید دوباره همون جنس رو بلافاصله براش بفرستی بعد بری دنبال پیگیری خودت واسعه جنس، این مشتری مداری نیست

پبگیری چی دارن میکنند اینهمه ساعت ، وقتی سیستمت جوریه که بدونه دخالت مشتری ثبت میشه و باید بهت اعتما ...

واي خدا منو بيخشه تهمت زدم

الان پيك زنگ زد گفت ديشب اومدم راست ميگه موبايلم خاموش بود ميگه پلاك هم نخورده نفهميده برگشته

گفت امروز راهش اونور خورد مياره

واي خدا منو بيخشه تهمت زدم الان پيك زنگ زد گفت ديشب اومدم راست ميگه موبايلم خاموش بود ميگه پلاك هم ...

چقدر پشت سرشون گفتیم 😄😄 موبایلتو چرا خاموش گذاشتی الان بنده خدا دوباره باید بیاره من همینکه سفارش میدم گوشی همش دستمه زنگ بزنن ببینم

چقدر پشت سرشون گفتیم 😄😄 موبایلتو چرا خاموش گذاشتی الان بنده خدا دوباره باید بیاره من همینکه سفارش ...

اره 😂

من چند تا خط دارم و بهت بگم چهارتا اسنپ مختلف

اين خطي كه باهاش سفارش دادم رو از گوشيم دراورده بودم حواسم نبود راستش