2777
2789
عنوان

زبون نیش دار و منظور دار

108 بازدید | 7 پست

چرا بعضیا به خودشون اجازه میدن خستگی روزشونو یا دعوای زن و شوهریشونو یا عقده های تو دلشونو کلا انرژی منفی زندگیشونو رو تو خالی کنن،واقعا نه درکشون میکنم و نه دوس دارم که باهاشون طرف بشم فقط مشخصه که طرف پره درد و غصه و عقدش و من شاید باورتون نشه ولی توی این مواقع بیشتر دنبال این باشم که طرف و یه چی بارش کنم فقط دلم براش میسوزه احساس میکنم دیگه اخراشه و تقصیر خودش نیست عقلش کار نمیکنه بهش رسیده😂😂

به نظرتون ساده از این ادما میگذرم باید بهشون بپرم مثل خودشون یا چی؟

اصلا طرف حرف زدن سادش بد تر از فحشه😵‍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از جاریای من اینطوره زبون تلخ

بعد میدونی برام خیلی جالبه که بگن که نه والا ما منظوری نداریم تو خودت منظورمیگیری اخه چه ادمی اگر منظور نداشته باشه با نیش و کنایه حرف نمیزنه

ساده بگذر ادمای اینطوری ۸۰ درصد اعصاب خودشونو داغون میکنن ۲۰درصد اعصاب تورو بی اهمیت باش

خیلی سخته برام اخه من خودم خیلی مراقب حرف زدنم که طرف ناراحت نشه بهش برنخورع و فلان کلا مامانم توی تربیت ما توی این موارد خیلی سخت میگرفت ما هم اینطوری بزرگ شدیم ولی حالا که میبینم بعضیا اینطورین واقعا هم ناراحت میشم چون لیاقتم این نیست من خیلی مراعات میکنم و هم اینکه چرا توی تربیت ما اینقدر سخت گیری شده

خیلی سخته برام اخه من خودم خیلی مراقب حرف زدنم که طرف ناراحت نشه بهش برنخورع و فلان کلا مامانم توی ت ...

تو کار درستو انجام میدی تو ارامش خودتو داری اونا هستن که بار منفی و عذاب میکشن 

بعد میدونی برام خیلی جالبه که بگن که نه والا ما منظوری نداریم تو خودت منظورمیگیری اخه چه ادمی اگر من ...

اونم دقیقا همینطوره

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد