2777
2789
عنوان

بلو

159 بازدید | 6 پست

سلام من تازگیا این کارت رو سفارش دادم میخوام که تجربیات خودم و توضیحاتی که واقعا خودم خیلی نیاز داشتم یکی بهم بگه و مجبور شدم با هزار سرچ و پرس و جو به دست بیارم رو در اختیارتون بذارم که همش یه جا باشه

من زیاداینو دست بلاگرا میدیدم دوستامم داشتن بخاطر تعریفاشون دیگه رفتم سفارش دادم گفتم اینم یه تجربه ی جدید باشه ولی قبلش خیلی پرس و جو کردم که الکی نباشه 

کارت خوبیه مثل بقیه ی کارت ها هست فقط این که ظاهرش مدرن تر هست و طیف رنگی زیادی داره و کار باهاش راحت تره از طریق اپلیکیشن میتونید ثبت نام کنید و یه حساب توی بانک سامان براتون باز میشه 

بعدم بدون هیچ هزینه ای کارت رو ارسال میکنن طبق مشخصاتتوت از طریق پست 

برای ثبت نامم یه مشخصات داره باید بدین بهشون

بعدشم اگر خواستین میتونید حساب رو به کل حذف کنید و ببندید و یا مسدودش کنید وقتی که پشیمون شدید و یا کارتتون رو گم کردید 

امیدوارم که توضیحات مفید بوده باشه🦋

در قبال توضیحاتم لطفا از کد معرف من برای ثبت نامتون استفاده کنید،ممنون

NPIPXA

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا توضیح ندادی شما فقط درمورد ظاهرش گفتی و اینکه دست بقیه دیدی.

حالا خوبه سرچ کردی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اصلا توضیح ندادی شما فقط درمورد ظاهرش گفتی و اینکه دست بقیه دیدی. حالا خوبه سرچ کردی

😂

من از ظاهر فقط رنگشو گفتم و بیشتر به امکاناتش گفتم و جواب سوالاتی که واسه خودم مهم بود شما چیز دیگه ای ذهنتو درگیر کرده شخصی خودت اقدام کن ایشاالله جوابشو پیدا کنی