2777
2789

روابط فامیلمون خیلی خیلی رسمیه

فالو کرد اما فقط قبول کردم بک ندادم

فالور و فالویینگ هام زیر ۵۰ تاس و پیج ام خیلی خصوصیه

تنها پسر فالور هست( بقیه رو قبول نکردم)

بک ندادم زشت شد؟

چیکار کنم بنظرتون؟

خبرا رسیده کراشه روم( البته برا خواستگاری)

منم جدیدا کراش زدم روش😂

--------

تاپیک بالا تاپیک قبلیمه

چند روز پیش استوریمو برا اولین بار لایک کرد

بعد یه شب بعدش انفالوم کرد

بعد صبحش من فالوش کردم

۱ساعت بعد اکسپت کرد و بک داد

چشه این پسره؟

------

الان بعد از چند روز تصمیم گرفتنم انفالو ریموش کنم بره

نظرتون رو بگید

خواهش میکنم بی تفاوت رد نشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکات شما بچگانه بوده و هست! همون موقع درخواستشو یا قبول نمیکردین یا درست و خوب قبول میکردین دیگه، وقتی طرف رو میشناسید این بازیا چیه؟! بهشون برخورده انفالو کردن.

حالا ک خودتون درخواست دادین دیگه انفالو کردنتون چیه این وسط؟ بعدش فکر میکنه ثبات عقلی ندارید!!

انفالوش نکنید ولی انقدم زوم نباشید سرش. صفر و صدی نباشید

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ازه میدونم ضایع بازی دراوزدم ولی الان بگید چیکار کنمممم

خیلی ضایع بازی درآوردی 

اشتباه محضه اگر الان باز آنفالو کنی خیییییلی خزه دیگ وکاملا بچه بازی

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چته هی بلاک بک ریمو فالوش کن بزار بمونه ببینیم چ غلطی میخاد بکنه

دوهفتس هیچ علطی نکرده

فقط از بین ۳ تا استوری ۱ استوری لایک  کرد

که بعد از همون لایک یه شب بعد انفالو زد

وقتی بی دلیل آنفالو کرده چراااااا رفتی فالوش کردی 

به نظرم اشتباه کردی باید بی محلی میکردی

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
حرکات شما بچگانه بوده و هست! همون موقع درخواستشو یا قبول نمیکردین یا درست و خوب قبول میکردین دیگه، و ...

میترسم اون بزنه انفالوم کنه ضایع شم

بنظرتون بذارمش همینجور

ولی استوری هاش‌ نبینمم

و استوری های خودمو کلوز فرند بزنم خواهرشو کلوز فرند بزنم خودش زو نه

؟؟

ازه میدونم اشتباه بزرگی کردم ولی الان چیکار کنم؟

بذار بمونه فقط پیگیرش نباش 

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
میترسم اون بزنه انفالوم کنه ضایع شم بنظرتون بذارمش همینجور ولی استوری هاش‌ نبینمم و استوری های خو ...

اون اگه انفالو کرد دیگه ته بچه بودنه و بذار اتفاقا خودشو نشون بده هیچم ضایع نمیشی اتفاقا بهتر میشناسیش.

نمیخواد استوری هم کلوز فرند کنی. عادی رفتار کن. نه کلوز فرند نه هر ثانیه یه استوری گذاشتن. عادی و متشخص.

استوری هم گذاشت بعد از سه چهار ساعت ببین.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••