2777
2789

میخام برم ای وی اف کنم  ناباروری بدون علت دارم 7 ساله خسته که چی بگم نابود شدم بیاین بگین چیکار کنم 😔😔

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

ببیند چیزی راجع ب چله شنیدید؟شاید چله داشته باشید اگ راه های پزشکی رو پیش رفتید اما به نتیجه نرسیدید شایدم سردی رحم ک طب سنتی باید برید تا ببینید چطوره نذر و نیازم خیلی جوابه تو اینجور مواقع ک اگر مشکلات متافیزیکی باشه برطرف بشه مثلا نذر کنید ک اسم بچتون رو بزارید اسم یکی از اهل بیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف  اول  و آخر  را  پزشک  میزند 

اگر با  داروهای تقویتی  و   درمان های  سطح یک  جواب  نگرفتید   پزشک  ای وی اف  تجویز  کرده بسم الله 

البته  اگر  تجویز پزشک فعلا ای وی اف نیست...  عجله نکنید  همسایه مان  مشهورترین پزشک شهر  قسطی ای وی اف کرد   سه ماهه  استراحت مطلق   جنین افتاد،،،،بدهکاری ماند 😷