2777
2789

من خود متاهلم داداشم اومد بهم گفت به یک دختری علاقه دارم ازم خواست کمکش کنم میترسید به مامان بابام بگه ولی خب الان موندم چی بهش بگم ازاین طرفم میدونم عاشقی بددردیه چندشب پیش تو خوابم داشت اسم یک دختری رو میگفت واقعا موندم چیکار کنم

داداش ۱۹ ساله دارم اگه بگه میزنم تو سرش میگم درستو بخون😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو فعلا خیلی سنش کمه خب باهم باشن 

ولی روابط سالما نره دختره رو بیچاره کنه 

تا یکم سنش بیشتر شه پول جمع کنه یا سربازی اگه نرفته بره 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

والا ادم بگه برو دنبال عشقت بهدن شکست بخوره  این بده. بگه ن نرو پی این کارا نرو. باز میگ نزاشتی جوونی کنم فلان کنم. چی بگم

عضو گروه ۳. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی:۶۶ تاریخ شروع رژیم/۷/۱۲.      هدف اول:۶۶🔓🔑 هدف دوم:۶۵🔒  هدف سوم:۶۴🔒   هدف چهارم:۶۳🔒هدف پنجم:۶۲🔒  هدف ششم:۶۱🔒  هفتم:۶۰🔒 هدف هشتم:۵۹🔒  هدف نهم:۵۸🔒هدف دهم:۵۷🔒     هدف یازدهم:۵۶🔒 هدف دوازدهم:۵۵🔒  🙃😅🥲 شروع اصلی:۸/۱

داداش من 28 سالمه به داداشم بگم عاشق شدم شرحه شرحم میکنه خود دانی دیگه😂😂

جدای شوخی خودت الان متاهلی ببین صلاحیتشو داره یا نه 

یا ملجئی عند اضطراری....خدایا پناهم تویی....     آقا هستم.
سنش کمه و اینکه ن نمیزاریم  باهم باشن ولی اگر عاصی بشه نمیشه کنترلش کرد

پس چیکار کنه؟ مگه۱۲سالشه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``