2777
2789
عنوان

چرا باید بچه دار شد هدف درست چیه؟

3035 بازدید | 33 پست

من خودم واقعا عاشق بچم ولی چیزی که هست اینکه هر دلیلی برای بچه دار شدن میارم و یا تو دنیای واقعی و مجازی گفته میشه با کلی مخالفت رو به رو میشه! دلیل تون برای بچه داشتن چیه؟ 

ادامه نسل😂 عاشق بچه ام کلا

زندگی زناشویی رو شیرین تر میکنن

اجر و ثواب بالایی داره(مخصوصا اگه بچه خوبی تحویل جامعه بدی)

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم بچه داشتن خیلی حس شیرینه 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

وقتی ابراهیم حقیقت را فهمید فرزند خود را کشت. 

وقتی عیسی حقیقت را فهمید مجرد ماند

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

هنوز دلیل پیدا نکردم ک نیاوردم سنمم داره میره بالا🥺

می‌دونی من احساس میکنم سیستم جدید آگاهی خیلی بد داره پیش میره! به نظرم کسی که واقعا توانایی مالی و روحی داره چرا نباید بچه دار بشه؟ یه عده میگن نه بچه آوردن تو این دنیا کلا درد و رنجه ، خب آخه با تصمیم من و تو که درد و رنج دنیا تموم نمیشه یا نسل انسان منقرض نمیشه

من بچه نمی خوام

ولی اگه شما بچه میخوای چرا دنبال اینی که تاییدیه افراد حقیقی و حقوقی رو بگیری!

اگه وضع مالی خوبی، شرایط روحی خوب و رابطه ات هم با شوهرت خوبه و بچه دوست داری، بیار

چرا میخوای بقیه حتما موافقت کنن؟

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
می‌دونی من احساس میکنم سیستم جدید آگاهی خیلی بد داره پیش میره! به نظرم کسی که واقعا توانایی مالی و ر ...

چرا میخوای تحمیل کنی؟؟

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

بااحترام ب مادرای گل من مخالفم باهاش اونایی ک میارن ازشون دلیل پرسیدم یامیگن زیاداوردیم ک مردمون ی موقع پانشه بره دنبال یکی دیگه!یاهم گفتن خواستیم اعصای دست ایندمون بشه ک هردورومن ردمیکنم نه ممکنه اعصای دستت بشه نه اینکه می‌تونه ی هرزروبنشونه سرجاش طرفو باچندتابچه دیدم ی زن دیگه هم داره

Dunyada olumden baskasi yalan

سلام من یک مثال ساده برات میزنم

شما بهترین غذا را درست کن 

پراز گوشت و مخلفاتش اما نمک که نداشته باشه کسی میلی بهش نداره 

مثل زندگی پراز امکانات اما بچه نباشه 

یا حتی امکانات هم نباشه مثل ی سوپ ساده ولی بی نمک 

بچه نمک زندگی هست 

تا زمانی که بچه ای در روی زمین راه میرود یا به دنیا میاید انسان از زندگی نباید نا امید شود 

یک گروه بزرگ هستن که مخالف بچع دار شدن هستن چون خودشون امکانات ندارن و خودشون ب خاسته هاسون نرسیدن و خیلی چیزهای دیگر روز ب روز ب گروه طرفدار ضد بچه افزوده میشه

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...