2777
2789
عنوان

شب

155 بازدید | 14 پست

بچه ها من تازه یک روز هست که ازدواج کردم 

نمیدونم واسه شب یلدا چیکار کنم؟ بنظر تون بریم کافه یک جشن دونفره بگیریم  و یک مینی کیک شب یلدا مشکلی نداره

؟؟  من خونه خودمون نیستم رفتیم شمال....

میگم شب یلدا حتما باید کادو بدیم بهم یانه زشته اگه یک جشن بگیرم و کیک و....... بخریم؟ اگه کسی کیک خوشکل شب یلدایی داره لطفا عکس بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری که خوشحالت میکنه بکن رسم و رسومو ولش

بنظرت باید کادو طلابهم بده واجبه یانه 

کادو که برام میخره گفت هرچی بخوای میخرم واست 

ولی میدونم این چند روزه خیلی خرج کرده گناه داره طلا بردارم 

بنظرت اگه طلا نگرفت واسم جای طلا یک کادو دیگه بخرم کسی مسخرم نمیکنه

ازدواج تون رو شادباش عرض میکنم 🌼

هرکاری که خوشحال تون میکنه انجام بدید 

هدیه یلدایی واجب نیست اما اگر دوست دارید به هم هدیه بدید که خیلی هم عالیه هدیه بخرید 😍 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بنظرت باید کادو طلابهم بده واجبه یانه  کادو که برام میخره گفت هرچی بخوای میخرم واست  ولی ...

نه عزیزم چرا مسخره الان کسی دیگه طلا نمیخره چون گرونه یه پالتو و بوت بخره کافیع همین که کنارش بهترین حسو داری همین کافیه ولی خوب بزار برات یه کادو کوچک بخره تا عادت کنه مراسمها کادو بده

نه عزیزم چرا مسخره الان کسی دیگه طلا نمیخره چون گرونه یه پالتو و بوت بخره کافیع همین که کنارش بهترین ...

فدات 

اره عزیزم از کادو گرفتن که کلا واسه هر چیزی کادو میخره سوپرایزم میکنه الان هم گفت جشن دونفره میگرم بیرون بعد شام هم میبرمت رستوران بعد کادو هم هرچیزی گفتی میخرم واست 

فدات  اره عزیزم از کادو گرفتن که کلا واسه هر چیزی کادو میخره سوپرایزم میکنه الان هم گفت جشن دو ...

عالیه دیگه انشالله خوشبخت بشین.سخت نگیر دیگه همین عالیه تو این شرایط سخت گرونی بهتره پشت همسرامون باشیم..بهت افتخار میکنم که اینقدر با درایت و فهمیده ای

ن پس نیازی نیس بعد اینکه رفتید خونتون جشن بگیرید

جشن رو قراره بیرون بگیرم کافه اخه من یک شهر دیگه هم فعلا نمیرم شهر خودم

بعد شام بریم بیرون ـ

و کادو هم بگیره واسم