2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت بعداز چند ساعت

508 بازدید | 16 پست

دیشب ساعت ۸ بیبی زدم منفی بود بعد دوساعت نگاه کردم دو خط شده بود تو نی نی سابت خوندم یکی نوشته بود زیر اب بگیری اگر خط دوم پاک شه ینی کاذب بوده و پاک شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زیر اب نگرفتم... ولی یک ربع صبر کردم دیدم منفیه... روز بعد هاله ش رو دیدم... دوباره زدم زیر یک ربع هاله انداخت و باردار بودم. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

منم اینجوری شدم و حتی زیر اب گرفتم ثابت موند گفتم مثبته.اما منفی بود و پری شدم خیلی توذوقم خورد کلا افسرده شدم😒

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪