kiss_me_in_the_ocean مدیر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 عنوان و باز هم گریه های شبانه و بالشی که بی صدا خیس میشه:) | مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 71 پست فقط اونایی ک تو این مودن درک میکنن جملات قشنگ و انگیزشی الکی نگید فقط:) ✨🤍love me like you do 1402/09/28 | 03:29 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 سرطان کوفتی بهت بگم هیچی ارزش یه لحظه غصه خوردن نداره تامامانت کنارته نمیخام امید الکی بدم ولی دعا کردم ب حق همین شبای عزیز مادرت حالا حالا ها کنارت باشهدیگه هیچ چیز و هیچکس جز خانواده برام مهم نیستن بقیه دوست داشتنا فیک و دروغه ✨🤍love me like you do
آسمانوزمین عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 سرطان کوفتی بهت بگم هیچی ارزش یه لحظه غصه خوردن نداره تامامانت کنارته چ نوع سرطانی عزیزم منم دارم هعی خدا چرا همش سرطان سرطان😔💔 دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
آسمانوزمین عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 نمیخام امید الکی بدم ولی دعا کردم ب حق همین شبای عزیز مادرت حالا حالا ها کنارت باشه دیگه هیچ چیز و ... دقیقا هیچ عشق و عاشقی وجودنداره هیچ دوستداشتنی نیست دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
ganndombanoo عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4922 چ نوع سرطانی عزیزم منم دارم هعی خدا چرا همش سرطان سرطان😔💔 خودت سرطان داری؟روده بود تهاجمی
خوشبخت_ترین عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6317 دوس نداشتم ب این زودی ها جا بزنم ولی سیرم از زندگی هیچ انگیزه ای ندارم 😔😔😔 خدا بزرگه به خدا توکل کناین همه غصه بخوریم که چی بشه؟ فقط لحظه های قشنگی که میتونستیم تلاش کنیم که به ارزوهامون برسیم و مفید باشیم رو از دست دادیمبنظرم دو رکعت نماز بخون و بشین با خدا درد دل کن قطعا خودش بهترین راه و در مسیرت قرار میده خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 دقیقا هیچ عشق و عاشقی وجودنداره هیچ دوستداشتنی نیست عشق واقعی فقط عشق. پدر و مادر ب بچه هاشونهپاکبی منتخالص بی ریا ✨🤍love me like you do
ganndombanoo عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4922 نمیخام امید الکی بدم ولی دعا کردم ب حق همین شبای عزیز مادرت حالا حالا ها کنارت باشه دیگه هیچ چیز و ... الان ک مامانم به این حال افتاده تنها کسی که داره عذاب میکشه من داداشام بابامبقیه ناراحتن ولی چن دیقه بدیادشون میرهبخاطر هییییچکس هیچکس خودتو ناراحت نکن
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 چ نوع سرطانی عزیزم منم دارم هعی خدا چرا همش سرطان سرطان😔💔 سرطان چی 😔😔 ✨🤍love me like you do
آسمانوزمین عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 خودت سرطان داری؟ روده بود تهاجمی اره عزیزم .خدایا خودش معجزه کنه برا مامان عزیزت گلم دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 الان ک مامانم به این حال افتاده تنها کسی که داره عذاب میکشه من داداشام بابام بقیه ناراحتن ولی چن دی ... خدا خودش ب دلمون صبر و آرامش بده😔مواظب مامانتون باشین بهش انگیزه و انرژی بدین ایشالا زود سرپا میشه ✨🤍love me like you do
آسمانوزمین عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 سرطان چی 😔😔 گفتن سارکوم اما نوعش رونمیتونن هیچ دکتری بفهمه دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
ganndombanoo عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4922 اره عزیزم .خدایا خودش معجزه کنه برا مامان عزیزت گلم استیج چند؟چندسالتهخیلی ناراحت شدم خداااا این مریضی رو ریشه کن کُن به حق علی ازاسمشم بیزززارم😭
ganndombanoo عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4922 خدا خودش ب دلمون صبر و آرامش بده😔مواظب مامانتون باشین بهش انگیزه و انرژی بدین ایشالا زود سرپا میشه دیگه امیدی نیست ستون خونمون ویران شد
آسمانوزمین عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1012 استیج چند؟چندسالته خیلی ناراحت شدم خداااا این مریضی رو ریشه کن کُن به حق علی ازاسمشم ... ۲۷سال گرید۳هستم .هعی خداکجاست نمیدونم دلم خواب میخواهدیه خواب عمیق 🖤💔🥺
kiss_me_in_the_ocean مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 9372 گفتن سارکوم اما نوعش رونمیتونن هیچ دکتری بفهمه بیا بغلم غصه نخور🫂🫂درست میشه ✨🤍love me like you do