2777
2789
عنوان

کسی بیداره ؟ پسرم از بس سرفه میکنه

524 بازدید | 62 پست

سلام پسرم از دیروز مریض تب و سرفه داره دارو هر چی بوده دادم اینقدر سرفه مبکنه که بالامیاره کلی خلط تو سینه شه داروی پلارژین و دیفن هیدرامین و نئوتادبن و پدی کاف و شربت آنفولانزا و سیتریزین و هر چی داشتیم امتحان کردم ولی هیچ خوب نشد دیشب تا صبح سرفه میککرد امشبم همینطور ،تو رو خدا بگین چکار کنم

مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنبر نسا دارین دود کن زود چرکش خوب میشه بقیه چیزا طول میکشه 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دختر من بعد ۴شب سرفه امشب آروم خوابیده

هیچی اثر نداره

بخور خوبه در حد ده دقیقه بذار

و برای دختر من این مورد خوب بود

دو تا بالش زیر سرش میذاشتم و حالت نیمه نشسته می‌خوابید بهتر میشد

دختر من بعد ۴شب سرفه امشب آروم خوابیده هیچی اثر نداره بخور خوبه در حد ده دقیقه بذار و برای دختر م ...

منم دوتا گذاشتم بخور چی بدم سرد یا گرم؟

اب داغ و عسل و ابلیمو پودر روتارین ولی شاید لازمه اسپری دهانی بزنه،،دوهفته ای خوبش میکنه

اسپری داره اتفاقا ولی فک میکنم بخاطر خلط پشت حلقش باشه که سرفه ویکنه

براش بده آلرژی داره

ای بابا🥺 اب جوش و عسل و ابلیمو و یکم زنجبیل قاطی کن کم کم بده بخوره برای سرفه خیلی خوبه 

دمنوش اویشن، پونه هم برای عفونت عالیه 

دیفن هیدرامین هم بگو قرقره کنه بعد قورت بده 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰