2777
2789
سلام من پسرم 11 ماهشه تو یه شرکت درخواست کار دادم امروز گفتن سه شنبه برم مصاحبه اگه برم سرکار بنظرتون چیکار کنم که به بچم و زندگیم لطمه ایی نخوره
اگر میتونی تا سه سالگیش کنارش بمون بعد برو سر کار. خودتو از بچه دریغ نکن، گناه داره.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
من دخترم ازدوماهگی پیش مامانم وقتی ازسرکارمیرم بچه رابرمیدارم میرم خونه کمی استراحت میکنم بعدهم شام میپذم شام بیشترمیپذم که ناهارهم بزارواسه شوهرم توفریزریه چیزای آماده داشته باش
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکارای خونه هم حتماازشوهرت کمک بخواه
آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
شما که تا الان صبر کرده بودید،بهتر بود تا دوسالگی اش کنارش بودید و بعد برای کار اقدام میکردید هنوز برای مهد زوده و بچه نیاز دائمی به مادر داره
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
به هیچ وجه از کار نگذر بچه رو بزار مهد . من همین کار رو کرده بودم و ساعت ۶ میمود خونه به همه کارامم میرسیدم ارزش کار کردن خیلی بالاست مطمین باش فرزندت در آینده به فعالیتت افتخار میکنه درست عین خودم که همیشه به مادر فعالم افتخار کردم معلوم نیست همیشه موقعیت خوب پیش بیاد .
من وقتی پسرم دو سالش بود رفتم سر کار یه مدت پیش مامانم بود، دیدم بچه تنهاس گناه داره، گذاشتمش مهد، ولی مدیر مهد میگفت من از پول بدم نمیاد، ولی پیشنهاد میکنم تا سه سالگی خودت پیش بچه باشی و مهد نذاریش. بچه به مادر احتیاج داره، نه مادربزرگ و خاله و عمه و دوست... از اسفند دیگه سر کار نرفتم و توی خونه کار میکنم. پیش پسرم هم هستم.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلام عزیزم اگر کسی رو داشته باشی برات نگهش داره برو بهتره منم فقط بخاطر روحیم رفتم سرکار البته من مطب دارم و باید میرفتم ولی باورتون نمیشه یماه با بچه تو خونه بودم افسرده شده بودم

خدایا برای همه چیز شکرت😍😍😍