2777
2789
عنوان

با نامزدم فرار کردم بالاخره

1451 بازدید | 27 پست

اونایی ک قضیه رو نمیدونن تایپیک قبلیمو بخونن

اونایی ک میدونن

بالاخره جرات فرار کردن و پیدا کردم

صبح ک رفتم دانشگاه نامزدم اومد دنبالم و دیگ سریع رفتیم و خونه نرفتم😂🥲

خونوادمم هرچی زنگ زدن گفتم من دیگه نمیام

ب مادرشوهرمم زنگ زدن در خونشم رفتن اونم گفته نه اینجا نیومده

امشب و محض احتیاط تو ماشین میمونیم که ی وقت در خونه مادرشوهرم نباشن🤝🏻

اینقد ذوق دارم که نمیدونین🥺😂😂

فقط داداشم خبر داشت ک میخوام فرار کنم

اونم خداروشکر لوم نمیده

ولی شدت عصبانیت داداشم و ببینین

من که اصرار ندارم،تو خودت مختاری..یا بمان یا که نرو یا نگهت میدارم..

برگرد خونتون لطفا بخدا کارت اشتباهه از راه درست وارد بشید ، بخدا مادرت و پدرت صلاحتو میخان

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیونه،،🤣🤣🤣😂😂😂 برگرد زندگی بدون عزت و احترام بدرد نمیخوره

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
برگرد خونتون لطفا بخدا کارت اشتباهه از راه درست وارد بشید ، بخدا مادرت و پدرت صلاحتو میخان

باور کن راهی برام باقی نذاشتن

ی هفته لب ب غذا نزدم بازم هی میگفتن برا خوبی خودت میگیم🥲

هرچی اشک ریختم

هرچی داداشم و بابابزرگم و خونواده نامزدم اصرار کردم

بابام خیلی بی منطقه

الان کار اشتباه انجام بدم بهتر از اینه ک ی عمر تو حسرت بمونم

باور کن راهی برام باقی نذاشتن ی هفته لب ب غذا نزدم بازم هی میگفتن برا خوبی خودت میگیم🥲 هرچی اشک ر ...

نمیزارن ازدواج کنین شمام؟

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

این بنده خدا بارداره و خانواده اصرار به حدایی دارن انگار ، من از تیتر تاپیک هاش اینو فهمیدم درستع ؟

نه عزیزم بیبی چک و جوابش اشتباه بود ازمایش دادم

ولی بله خونواده ب زور جدامون کردن سر ی بحث احمقانه ک حق کاملا با نامزدم بود

هیچ پدرومادر ی بدبچه شو نمیخاد بااینکه ۱۹ سالمه ودلم میخوادازدست سخت گیری هاشون خودمو بکشم دارم این حرفمومیزنم....ی پسر ارزش نداره ک ابروی پدرومادرتو ک باهزاربدبختی بزرگت کردن و مراقبت بودن بریز و بگن دخترفلانی فراریه...مطمئن باش اون یکی خوش زبون ترو خوشگلترازتو ببینه دلش براش میره همه ی مرداهمینن بااحترام...خودتو نابودنکن