2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

90 بازدید | 12 پست

پسرم امروز زد از صبح تا ساعت ۶ خوب بود بعد اون همش بیقراره و دیگه راه نمیره همش میگه پا پا

یعنی پام درد میکنه استامینوفن و کمپرسر سرد و گرم گذاشتم اما همش گریه میکنه دیکه چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط نزار تب کنه،پاش بعد یکی دو روز خوب میشه،همه بچه ها بعد این واکسن نمیتونن راه برن

پسر اولم اصلا اینطور نبود یکم پاش درد گرفت این یکی خیلی خیلی بیقراری میکنه

۲۴ ساعت اول فقط کمپرسور سرد باید بزاری، بعدش گرم، روی پاش پماد تتراسایکلین بزن آرومش میکنه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
۲۴ ساعت اول فقط کمپرسور سرد باید بزاری، بعدش گرم، روی پاش پماد تتراسایکلین بزن آرومش میکنه

بله درسته کمپرسی نمیذاره زیاد بذارم پماد رو ندارم متاسفانه فعلا خوابه فردا بگیرم شما امتحان گردید خوبه؟

بله درسته کمپرسی نمیذاره زیاد بذارم پماد رو ندارم متاسفانه فعلا خوابه فردا بگیرم شما امتحان گردید خو ...

بله من بعد هربار واکسن میزدم و دردشو آروم میکرد میتونست پاشو حرکت بده، خواهر همسرم که پرستاره بهم گفت و راهکار خوب و کاربردی و البته جالبی بود

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
استامینوفن که بالا میاره اما شیاف از صبح تا الان سه تا گذاشتم تب نداره یکم داغه

اگه تب نداره شیاف نذار گلم، اصلا برای روده هاش خوب نیس، دختر منم شربتشو نمیخورد شیاف میزدم یه دکتری گفت اصلا از شیاف استفاده نکن مگر مواقع خیلی ضروری، عوارض بدی داره